De diepe verbondenheid van Maria Magdalena en Aloha

Maria Magdalena wordt vaak, ten onrechte, alleen maar geassioceerd met een christelijke traditie. Ze is veel meer dan dat. Ze is, net als vele andere opgestegen Meesters, belangrijk voor onze hele planeet. Ze overstijgt religie ook al is ze de wederhelft van Jezus die ook vaak alleen maar vanuit dezelfde traditie wordt beschouwd.

Maria Magdalena was niet alleen de vrouw van Jezus; ze was een vrouw van moed, mededogen en onwrikbare kracht. Haar pittige reis was er een van transformatie en zelfontdekking, die vrouwen toendertijd al, zij het meer in stilte dan nu, inspireerde om hun eigen identiteit te omarmen en hun seksualiteit op hun eigen voorwaarden terug te eisen. Door, ondanks de uitdagingen van haar tijd, erkenning te geven aan haar heilige seksualiteit, erkende ze de werkelijke waarde van zichzelf als de Creator, de brenger en drager van het leven. Ze liet haar innerlijke heilige Vrouw toe om deze vervolgens ten dienst te stellen om de mensheid te dienen. Om het hart te helpen openen van allen. Ze besefte heel goed dat het totaal en onvoorwardelijk omarmen van verlangens, passies en alles wat hiermee samenhangt van groot belang waren.

Als ik haar tijdens het typen vraag hoe zij tegen de baarmoeder aankijkt zegt zij: “dit is een heilige plek, een onderkomen voor vrouwen om thuis te komen bij zichzelf. Door thuis te komen bij zichzelf, laten zij het leven dat in hen mag groeien ook werkelijk bij zichzelf als Oermoeder van het leven, thuis komen. Deze heilige plek moet gekoesterd worden. Het is de plek waar de vrouw haar meest geheime, mysterieuze kracht bewaart die voorbij elk besef gaat. Het is een bovenmenselijke kracht die men niet moet willen begrijpen. Het is niet te definieren. Het IS in haar simpelheid en complexiteit. Het IS. Het geeft de vrouw de staat van haar Zijn, waar ze samenvalt met haar essentie. Waar ze zichzelf terugvindt. Het is haar tempel van Eigenwaarde, een door onze Schepper ingebouwde bron als erkenning van haar Grootsheid als Mede Schepper. De Vrouw mag haar baarmoeder leren omarmen als de erkenning die haar door haar Schepper is geschonken. Jarenlange onwetendheid vernietigden haar werkelijke krachten. Ze is gaan twijfelen aan zichzelf. Het is tijd om weer de Vrouw uit de Oorsprong te zijn. In Onschuld. In haar simpelheid en complexiteit.”

WOW! wat kan ik hier nog meer over zeggen? Hoe kan ik hier op reageren? Slechts stil zijn en mijn hart over laten lopen van dankbaarheid en erkenning.

Wat ze zegt klopt als een bus. Haar waarheid is BEVRIJDEND. Het is exact deze bevrijding en het vermogen van Maria Magdalena om de ontelbare veroordelingen en vernederingen van haar tijd te overstijgen en te staan voor de heiligheid van haar seksualiteit en VrouwZijn die maken dat vrouwen en ook steeds meer mannen, uit allerlei culturen, overtuigingen, generaties, zich met haar verbonden voelen. Wereldwijd is haar verhaal herschreven en via kunst, literatuur en films wordt haar werkelijke betekenis en waarde steeds meer benadrukt.

Door haar eigen pad te lopen en kenbaar te maken, draagt zij bij aan een wereldwijde bevrijding van de vrouwelijke seksualiteit van schuld, schaamte en oordeel. Zodat vrouwen weer thuiskomen in hun werkelijke waarde als Creator.

Thuiskomen bij zichzelf doet de Vrouw op de eerste plaats in haar bekken, haar baarmoeder, met een open hart.

Ik ben gevraagd om een handje hierbij te helpen. Daarom organiseer ik een baarmoederreiniging waarbij zij samen met de Aloha Spirits van Hawaii deze heilige plek reinigt om vervolgens initiaties te geven om de oorspronkelijke kracht te reactiveren, wakker te schudden. Hier lees je er alles over .

Wat is de link met Hawaii?

Denk je aan Hawaii, dan denk je meteen aan Aloha. Aloha is pure LIEFDE. Het is een liefdeskracht, die iedereen en alles omvat. Het kent geen verschil. Het is authentiek, het is respectvol en uniek. Hawaii is de kracht van de Bron. Uit de Bron zijn wij ontstaan. De Bron bevat pure Creatiekracht, pure Seksuele Kracht. In 2018 vertelden mijn Gidsen op Hawaii mij dat Aloha pure Creatiekracht, pure Seksuele kracht is. Onschuldig en Puur. Net als de seksuele kracht waar Maria Magdalena voor staat. Bij Aloha ervaar je meteen de blijheid, de speelsheid, de vreugde. Het zit niet alleen in het woord, maar ook letterlijk in de bodem van Hawaii. Door de vele leilijnen.

Zowel Maria Magdalena als Hawaii staan voor hetzelfde: Aloha voor de wereld, voor de mensheid. Want Liefde is waar we vanaf zijn gestapt. Aloha en Maria Magdalena brengen ons weer terug naar die verbinding. Naar ons hart, onze essentie, naar onze Thuiskomst. Middels de baarmoeder van de Vrouw. Om vanuit haar essentie meer heling en vrede in de wereld te brengen.

Ik mag daar een handje bij helpen. Je leest hier er alles over. Het programma is nog tot en met 15 augustus met een behoorlijke korting te boeken. Het is ook geschikt voor vrouwen die fysiek geen baarmoeder meer hebben.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op.

Mahalini

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *