Tap into your Power: as health, sensuality, and abundance dance together, fueled by the Magic of Ancient Herbs.

Een droom komt uit. Al jaren draag ik met liefde bij aan de gezondheid en het welzijn van velen. Ondanks de prachtige transformaties bij mijn klanten, bleef ik het gevoel houden dat er iets ontbrak. Ik wilde het proces eenvoudiger maken, vooral door onze cellen de juiste voeding te geven. Een gezonde transformatie vraagt om cellen vol met de juiste voedingsstoffen, vitamines, en mineralen om het compleet te maken. Een holistische aanpak maakt de transformatie compleet.

Mijn visie

Ik droom van een wereld vol supergezonde mensen, gevoed door onbewerkt voedsel dat onze cellen hun volle potentie teruggeeft. Onze cellen hebben een hoog bewustzijn dat 24/7 wordt verstoord door bewerkt voedsel, vervuild drinkwater door o.a. medicamenten en chemicaliën, luchtvervuiling, elektromagnetische stralingen en natuurlijk onze leefwijze. Dit bewustzijn kan echter weer hersteld worden.

Hoe?

Met zuivere, onbewerkte producten waar onze cellen blij van worden. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat zelfs biologisch voedsel vaak vervuild is. Dit beïnvloedt onze pijnappelklier, de bron van onze intuïtie, enorm.

Het universum helpt een handje

Begin dit jaar bracht het universum mij Beyuna voedingssupplementen, 100% natuurlijk en ontwikkeld in Nederland.

Via Sandra, een vriendin, leerde ik deze producten kennen. Hoewel ik eerst kritisch was, besloot ik ze te proberen. “Jane, de producten zijn zuiver, en goed. De organisatie erachter heeft de juiste intentie,” zeiden ze daar Boven. Dus ging ik er mee aan de slag.

Voor wie zijn ze geschikt?

Voor iedereen die zijn of haar gezondheid lief heeft. Om het eerder genoemd voorbeeld te benadrukken: overal zijn giftige stoffen aanwezig. Zelfs in de open lucht door alle luchtvervuiling, chemtrails, uitstootgassen van auto’s, chemische fabrieken, drugslabs. Ons water wordt vervuild door o.a. de ontelbare gif- en afvallozingen door allerlei bedrijven. 

Je leeftijd speelt daar absoluut geen enkele rol in. Het begint met een besluit: om gezond te leven en te ZIJN! Hoe eerder je hiertoe besluit hoe langer je gezond bent! 

Kijk eens naar de 76 jarige Ina Koolhaas die op haar 65ste met gewichtheffen begon en nu 3x wereld kampioen gewichtheffen( 140 kl) is geworden. 

Pieken na je pensioen: ‘Ik kan boksen, touwtjespringen, in een touw klimmen en word nooit stijf wakker’

(Citaat uit Margriet)

Zij is natuurlijk een fervent gebruiker van de producten! Deze stoere foto komt uit het Parool na haar derde overwinning.

Zie haar in actie in: Hoe ouder, hoe gezonder en fitter! Het is Mogelijk!

Ik teken hiervoor! Jij ook? Ik heb de stappen al in de goede richting gezet. Doe je mee?

Mijn ervaring met de producten

Na twee maanden gebruik voel ik een enorm verschil. Mijn energieniveau is gestegen, mijn suikerbehoefte is gedaald en ik sport nu met gemak vijf tot zes dagen per week. Ik voel me krachtig, fit en blij. Mijn hormoonniveaus zijn verbeterd, en mijn stofwisseling is optimaal. Deze producten richten zich niet specifiek op gewichtsverlies, maar doordat mijn cellen optimaal gevoed worden, word ik blijer van een gezonder gewicht.

Ik ben superhelder in mijn hoofd en ik voel mij vitaal. Mijn ervaringen zijn dusdanig positief dat ik deze producten vol vertrouwen aan mijn klanten aanbied. 

Wil je meer weten?

Je hebt opties om uit te kiezen.

Doe mee met een van de volgende informatiebijeenkomsten waar de experts over de producten, het ontstaan ervan en het systeem/verdienmodel achter de producten vertellen. Er zijn regelmatig voedingsseminars en andere live events.

Elke 2e woensdag van de maand, te starten op 12 juni organiseer ik maandelijks een aparte Zoom meeting waar je al jouw vragen kunt stellen en krijg je advies op maat gericht op jouw situatie om jouw gezondheid weer op peil te krijgen. Hiervoor krijg je een persoonlijke uitnodiging en kun je op de Socials de aankondigingen vinden. 

Kun je niet op de woensdag-, doe dan mee op een dinsdagavond aan de wekelijkse livestreams. Deze online events zijn kosteloos!

Ik neem je anders een keer mee naar een live event op een mooie lokatie. Via deze link zie je wat de producten zijn, lees je welke ingrediënten ze bevatten, hoe ze jou kunnen helpen en wat ze kosten. Je kunt ze ook meteen bestellen als je wilt.

Wil je dat ik meekijk om samen uit te vinden wat het beste in jouw situatie past, plan dan hier gerust je afspraak in met mij. 

Opties genoeg om de juiste voor jezelf te kiezen.

Ik kijk ernaar uit om dit avontuur met jou te delen!

https://Janemahalini.beyuna.com

www.mahalinisproductions.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *