14 daagse arrangement

16daagse

14 days
Magical Hawaii retreat
To Love and be Loved

16daagse
16daagse

14 days
Magical Hawaii retreat
To Love and be Loved

16daagse

Het 14 daags programma bestaat uit 3 delen.

Op 21 september 2024 vindt er in Nederland een voorbereidende bijeenkomst plaats. De lokatie wordt nog bekendgemaakt.

Hierna heb  jij van 24 oktober tot en met 3 november 2024, de magische Hawaii beleving. Met fantastische persoonlijke healings door The Spirits of Hawaii.

Voor een goede afsluiting vinden in december 2024 en januari 2025 een integratieterugkomdag in Nederland plaats. Lokatie en preciese data worden nog bekendgemaakt.

Tussendoor blijf ik jou inspireren met webinars en online healings.

Op Hawaii

Op Hawaii brengen we samen samen 11 dagen door en je keert op 3 november terug. The Spirits nodigen jou persoonlijk uit in het paradijselijk Maui. Deze magische retreat zal grotendeels op o.a. op  Maui gehouden worden omdat dit eiland de 2e chakra vormt(seksuele energie). Na Maui reizen we naar The Big Island.

Op Maui en The Big Island zal op verschillende krachtplekken en in de oceaan met de dolfijnen op hele bijzondere wijze gewerkt worden aan belangrijke thema’s om jou te helpen verankeren in je essentie. Reken er gerust op dat ook de walvissenenergie aanwezig is, deze hoort bij de kracht van Hawaii. Hier krijg je tijdens de retreat alle informatie over.

Reken op Magische ervaringen, healings en diepgaande transformaties.

De thema’s zijn o.a.:

Wat gaat dit 14daagse programma jou opleveren?

Liefde, Magie, Verankering

Dat jij verankerd wordt in de Goddelijkheid van jouw Vrouw-/Manzijn

Dat jij thuiskomt in jouw heilige seksualiteit

Dat jij jouw lichaam bewoont

Dat de relatie met jezelf volledig hersteld is

Dat jij mannen/vrouwen leert te vertrouwen

Dat jij je veilig voelt in relaties

Dat jij vanuit jouw hart en ziel leeft

Dat jij vrij en moedig jouw leven leidt

Dat jij vanuit overgave liefde geeft en ontvangt

Dat jij je vrij en gepassioneerd in de liefde voelt

Dat jij volop geniet van alles wat het leven biedt

Dat jouw leven magisch wordt

Dat jij in staat bent om versneld de juiste partner aan te trekken, indien dat jouw verlangen is..

The Spirits of Hawaii geven door dat het grootste deel van deze retreat op Maui gehouden moet worden. Ik vertrouw hier volledig op. Ik weet uit ervaring dat overgave aan hun leiding jou exact gaat leveren wat je nodig hebt…Het hele programma ontvouwt zich vanzelf. Het is MAGISCH.

Paradijselijk Maui

Haar betekenissen: Tweede chakra,

De seksuele/levensenergie

Creatie, Liefde, Overgave

Aarding in je essentie

Maui is een bijzonder eiland met waanzinnige regenbogen en een eigen Magie. Je ervaart de magie van de oceaan, de bomen, de dieren, de watervallen, de vele krachtplekken zoals de magische IAO valley. Jouw cellen worden hier naar een fijnere en hogere trilling getild. Je wordt op Maui tijdens de retreat sterk geaard in je seksuele flow. Maui is de plek waar meer walvissen te vinden zijn. Walvissen spelen samen met dolfijnen een bijzondere rol bij de healing van je seksualiteit.

Kanaloa, de god van de oceaan, en de gepassioneerde  godin van de vulkaan, Pele, begeleiden ons samen tijdens deze waanzinnige retreat. Vuur en water komen samen om de passie bij jou op gang te brengen.

De energie van Maui is zacht en intens, liefdevol, helend,  betoverend, ontroerend, meeslepend en aardend……

Je zult het zelf ervaren.

Dag 2, 24 oktober : Word je met mucho Aloha ontvangen op Kahului Airport, Maui. We rijden dan naar onze verbljfplaats waar je tot rust komt.

Dag 3: Na het ontbijt start het ochtendprogramma met meditatie en praktische oefeningen om je te verbinden met Maui, The Spirits en Moeder Aarde. Na de lunch volgt het middagprogramma.

Elke dag rond 18.00uur genieten we van een fantastisch diner. Voor het slapen gaan doen we een korte meditatie in de natuur.

Dag 4: Vertrekken wij heel vroeg naar de aangegeven krachtplekken op de Road to Hana.  We werken op deze plekken. Je zwemt bij de watervallen.

Dag 5: Werken wij bij de door Spirit aangegeven Labyrinth aan je seksuele energie. De rest van de dag ben je vrij.

Dag 6: Gaan we onder professionele begeleiding zwemmen met de dolfijnen. En wacht er bij terugkomst een verrassing op je. 

Dag 7: Vertrekken we in de ochtend naar de Big Island. Daar is er een middagprogramma waar je alle info krijgt over de komende dagen. Ervaar je mooie meditaties en doen we oefeningen om “innerlijk” aan te komen op de Big Island en haar magie en kracht te ontvangen.

The Big Island is de eerste chakra van Hawaii en staat voor het aardse bestaan en de veiligheid. Hier leer je o.a. jezelf op diepere lagen te accepteren en nog beter je lijf te bewonen. Het wonen in je lijf maakt het leven op aarde veiliger, sensueler en makkelijker. 

Programma dag 8,9, 10: Tijdens deze dagen overnachten we o.a. dichtbij de vulkaan zodat we zowel overdag als tijdens de avonduren de kracht van Pele en haar familie ervaren. Zij helpen jou o.a. om je seksuele energie, wat op Maui los mag komen, te integreren op de eerste chakra. Er zal ook gewerkt worden aan het helen van voorouderlijnen. En bezoeken we door Spirit aangegeven krachtplekken. 

Dag 11: FEESTDAG! Overdag ben je vrij. In de avond gaan we feestelijk gekleed naar een Luau, een Hawaiiaans feest waar we genieten van heerlijke sensuele dansoptredens, zalige authentieke Hawaiiaanse gerechten en dranken. 

Dag 12: We kiss and say goodbye…vertrek je weer naar Nederland. Het programma eindigt na een kort ochtendprogramma tussen 11.00 en 12.00uur.

Dag 13,14: Tijdens de Integratiedagen in december 2024 en januari 2025 zien we elkaar weer terug in Nederland.

Belangrijk! De volgorde van het programma kan gewijzigd worden op aanwijzigingen van de Spirits en/of door weersomstandigheden. Het aantal dagen blijft onveranderd.

Verblijfplaatsen worden je tijdig doorgegeven zodat je online alvast van het vooruitzicht geniet. 

Jij gaat bijna onwerkelijk magische momenten op Maui en The Big Island ervaren. Deze zul jij voor eeuwig in jouw ziel meedragen. Die garantie geef ik jou!

Jouw investering?

Roos

Wat is dit een prachtig kado aan jezelf! Jij verdient deze investering.

€ 6.700,- excl 21 % btw. 

Bonus bij boeking

Mijn kado aan jou is dat ik je bij terugkeer in Nederland  € 150.- tegemoet kom in je reiskosten.

Tweede bonus: Boek je met 2 personen dan krijg je 25 % korting op het hele arrangemant.

 

Wat zit hierbij?

Wat zit er niet bij?

Hoe kun jij jouw plaats reserveren?

Dit is wat Margaretha Schokker over mij zegt.

Jane is een puur iemand. Door bij haar langs te gaan, gebeurt er al iets in de energie. Dit heb ik zelf mogen ervaren met de 3 sessies die ik bij haar heb gehad. Ik voelde dat ik nog meer naar binnen mocht gaan en mijn vrouwelijke energie mocht versterken. Juist door de combinatie van de aanpak kon er enorm veel loskomen EN op gang komen. In de weken na de sessie ervoer ik een enorme reactie van mijn lijf en mijn hoofd. Daarna stabiliseerde het en merkte ik een groot verschil van voor en na. Al na 3 sessies ben ik nog veel meer in contact met mijn gevoel EN durf ik beslissingen te nemen op basis van liefde voor mezelf. Van een pleaser naar anderen, zet ik nu wat ik fijn en belangrijk vind op 1. Wat zowel in mijn werk zich heeft doorgezet, als naar mijn privé-leven. Ik ben Jane heel dankbaar dat ze mij dit heeft gegeven. Als jij ook behoefte hebt aan meer eigenliefde en liefhebben vanuit je essentie, is Jane de aangewezen persoon om bij langs te gaan. Juist door haar hele aanpak, haar energie, haar Zijn.  

(Margaretha Schokker)