Skip to main content

Over Jane

Jane op Hawaii

OVER JANE

Na een verleden, vol met misbruik en andere pittige ervaringen, is het nu toch echt mogelijk voor mij om weer volop te genieten van het leven. Ik hou enorm van avontuur en reizen. Ik wil jullie meer graag vertellen over mijn grote liefde Hawaii. Ik ben voor het eerst in 2008 naar Hawaii afgereisd als deelnemer aan een spirituele reis en ik voelde mij er gelijk thuis. De energie is daar zo krachtig en liefdevol. De natuur, de oceaan, de walvissen, de dolfijnen, werken helend voor mij. Ik voel mij zodra ik uit het vliegtuig stap daar echt gedragen door het leven. Wonderlijk!

godess_peleIn de jaren die volgden heb ik de eilanden meerdere keren bezocht. In 2012 heb ik zelfs 9 maanden op Big Island, het grootste eiland,gewoond. Op dit eiland is de grootste en actiefste vulkaan van de aarde aanwezig. Op deze plek woont Pele.

Pele staat bekend als de godin van de creatie, de passie, liefde en seksualiteit. Ik heb heel veel tijd bij haar doorgebracht, mediterend, luisterend naar wat ze mij te vertellen had. Ondertussen sta ik in direct contact met Pele en is zij een vaste begeleider van mij naast andere spirituele Hawaiiaanse gidsen die ik heb leren kennen.

Wat ik zo fijn vind op Hawaii is dat de mensen echt genieten van het dagelijks leven. Er wordt bijvoorbeeld veel gedanst. Op de dansvloer genieten mensen van alle leeftijden samen. Er is op elk tijdstip van de dag muziek. Je kunt met live muziek ontbijten, lunchen, dineren, je zakelijke gesprekken voeren, je sociaal netwerk opbouwen. Mijn ervaring is dat er openheid is om elkaar te ontmoeten. Natuurlijk is al het menselijke aanwezig. De mensen kennen ook hun angsten,  verdriet etc., maar kennen allemaal de waarde van Aloha!

Aloha is de adem van het leven, de levenskracht en vormt de verbinding met alles wat is. Alles is verbonden door Aloha…Het is plezier, het is liefde, het is gewoon ALLES!

Op Hawaii hoef ik geen enkele moeite te doen om te genieten. Ik kan in mijn bikini de straat oversteken en in de oceaan springen om al de negatieve energien van mij weg te wassen. Ik neem mijn picknickmand mee om wat te lezen en ga liggen op het strand waar de groene schildpad leeft. Ik kan naar Black Sand beach die bestaat uit vulkaanzand of naar Mauna Kea, 1 van de hoogste bergen in de wereld waar je je snel hoog boven de wolken bevindt. Deze berg is tevens de belangrijkste spirituele plek voor de Hawaiianen. Je letterlijk boven de wolken bevinden is echt een onbeschrijfelijk gevoel waar woorden tekort schieten.

Ik voel het leven in mij bruisen als ik op Hawaii ben en ik voel mij gelijk tien jaar jonger. Dit gevoel wens ik iedereen toe en draag met mijn levenswerk  hier graag een steentje aan bij. Vanaf april/mei 2017 vinden bijzondere spirituele reizen naar Hawaii plaats en kun je dit alles zelf voelen, ademen en ervaren. Ik kan niet wachten om dit allemaal samen met jou mee te maken…..