Over Jane

Home1
To free your sensuality from guilt, shame & judgment
To love & live from the heart and soul

Home1
Home2

Come with me to Magical Hawaii and
experience
True Love & Joy

Home2

Ik ben een gelukkig mens. Na een verleden, vol met misbruik en andere pittige ervaringen, geniet ik, verankerd in mijn essentie, van de liefde en het leven. Ik heb twee prachtige zonen en twee onwijs mooie kleinkinderen. Mijn hart is gevuld van dankbaarheid en liefde.

Na een hele diverse en uitgebreide carrière als verpleegkundige, trainer/coach, consultant, projectmanager, presentator, spreker over onderwerpen als meisjesbesnijdenis, spiritualiteit e.d. gooide ik in 2013 het roer volledig om en richtte mij op het leven vanuit essentie door heling van de seksuele energie.

Wil je meer over mijn carriere weten klik dan hier.

Ik ontdekte dat Hawaii de kracht van de essentie bezit. Sindsdien werk ik met de kracht van Aloha om mensen te verankeren in hun essentie.

Hawaii, mijn grote liefde.

In 2008 reisde ik voor het eerst naar Hawaii af als deelnemer aan een spirituele reis en ik voelde mij er gelijk thuis. De energie is daar zo krachtig en liefdevol. De natuur, de oceaan, de walvissen, de dolfijnen, werken helend voor mij. Ik voel mij daar iedere keer als ik uit het vliegtuig stap, tot in mijn diepste wezen meteen thuis. Wonderlijk!

Ik kom intussen al jaren op Hawaii. In 2012 heb ik zelfs 9 maanden op Big Island, het grootste eiland, gewoond. Op dit eiland is de grootste en actiefste vulkaan van de aarde aanwezig. Op deze plek, de Kilaulea vulkaan, woont Pele, de belangrijkste godin voor de Hawaiianen.

Pele staat bekend als de godin van de creatie, de passie, liefde en seksualiteit. Ik heb heel wat uurtjes bij haar doorgebracht, mediterend en luisterend naar wat ze mij te vertellen heeft.

Het eerste wat ik haar altijd hoor zeggen als ik op Hawaii land is : “Welkom, fijn dat je er bent”.

Ik werk nauw samen met Pele en haar familie waaronder haar broer Kanaloa, de god van de oceaan. Ik noem ze met liefde de Aloha Spirits of Hawaii.

Wat is zo heerlijk aan Hawaii?

Wat ik heerlijk fijn vind op Hawaii is dat de mensen echt genieten van het dagelijks leven. Er wordt bijvoorbeeld veel gedanst. Op de dansvloer genieten mensen van alle leeftijden samen. Er is op elk tijdstip van de dag muziek. Je kunt met live muziek ontbijten, lunchen, dineren, je zakelijke gesprekken voeren, je sociaal netwerk opbouwen. Mijn ervaring is dat er openheid is om elkaar te ontmoeten. Natuurlijk is al het menselijke aanwezig. De mensen kennen ook hun angsten, verdriet etc., maar kennen allemaal de waarde van Aloha!

Aloha is de adem van het leven, de levenskracht en vormt de verbinding met alles wat is.  Aloha…Het is plezier, het is liefde, sensualiteit, het is gewoon ALLES! Deze Alohakracht is 24/7 aanwezig.

Op Hawaii hoef ik daardoor geen enkele moeite te doen om te genieten. Het is allemaal zo makkelijk. Ik kan in mijn bikini de straat oversteken en de winkel instappen. Ik kan in de oceaan springen om mijn lichaam schoon te spoelen van alles wat ik kwijt wil en voel ik mij snel weer energiek en vitaal.

Ik neem mijn picknickmand mee om wat te lezen en ga liggen op het strand waar de groene schildpad leeft. Ik kan naar Black Sand Beach gaan die uit vulkaanzand bestaat of naar Mauna Kea, 1 van de hoogste bergen in de wereld waar je je snel hoog boven de wolken bevindt. Je letterlijk boven de wolken bevinden is echt een onbeschrijfelijk gevoel waar woorden tekort schieten.

Deze berg is tevens een van de belangrijkste spirituele plekken voor de Hawaiianen.

Op Maui breng ik graag uren door in de IAO valley, waar ik uren kan praten met de Spirits die mij liefdevolle adviezen geven voor mijn werk. Of informatie die gedeeld moet worden met de wereld.

Ik voel het leven in mij bruisen als ik op Hawaii ben en ik voel mij gelijk tien jaar jonger en heel blij. Ik trek moeiteloos de meest waanzinnige mensen en situaties aan. Creatie is dan opeens zovele malen leuker en makkelijker….

Het aantrekken van de juiste partner wordt aanzienlijk fijner en soepeler.

Logisch, want dit is wat er gebeurt als je in kern verankerd bent. 

Dit gevoel wens ik iedereen op Aarde toe. Met mijn Magical Retreats Love from essence, draag ik hier graag een steentje aan bij.

Als je meegaat kun je dit alles zelf voelen, inademen, ervaren en je geliefde aantrekken.

Ik kan niet wachten om dit allemaal samen met jou mee te maken…..