Lieve zoekende zielen,

Heb jij weleens het gevoel dat het leven vol vragen zit waar je maar geen antwoorden op kunt vinden? Misschien worstel je met vraagstukken die betrekking hebben op jouw gezondheid, de liefde, jouw carrière, innerlijke groei, diepgewortelde verlangens, of de juiste weg in het leven. Als toekomstige ouder koester je de wens om een band te smeden met jouw ongeboren kind, om die connectie te voelen nog voordat het geboren is. Soms krijg je het idee dat overleden dierbaren via dromen of subtiele tekens belangrijke boodschappen willen overbrengen.

Het verlangen naar deze boodschappen is diep, maar zelf het contact leggen met deze bronnen lijkt een uitdaging. In dat geval wil ik je uitnodigen om een reading bij mij aan te vragen. Ik bezit een bijzondere gave waarmee ik diep in jouw ziel kan kijken en de puzzelstukjes op hun plek kan laten vallen.

 Wat houdt een reading precies in?

Een reading is een bijzondere ervaring waarin boodschappen, afkomstig van jouw ziel, lichaam of geliefden, in samenwerking met jouw en mijn Gidsen, via mij worden doorgegeven. Dit helpt jou om te groeien en antwoorden te vinden op jouw brandende vragen. Het brengt innerlijke rust en stelt je in staat de volgende belangrijke stappen in jouw leven te zetten, om jouw eigen pad te vinden.

Wat maakt mij uniek als medium?

Ik bezit deze gaven van nature. Ik heb het niet geleerd vanuit cursussen van derden. Ik werd decennia geleden door de Spirits waaronder de Hindoegod Shiva en Aartsengel Michael benaderd en letterlijk met mijn rug tegen de muur gegooid met de bulderende boodschap: “erken wie je bent, erken wie je bent, erken wie je bent.” Hierna maakten vele Meesters contact. Ik mocht rechtstreeks van hen en via mijn levenslessen leren om mijn mediumschap volledig te ontplooien. Ik hoor, voel en zie helder. Mijn werk is doordrenkt met liefde en ik werk samen met prachtige Spirits, waaronder Jezus, Maria Magdalena, Maria, Aartsengelen en de kracht van Hawaï. Ik maak het onzichtbare zichtbaar en tastbaar. Ik help jou de antwoorden te voelen, zodat je zeker weet dat de informatie klopt. Door vragen te stellen, begeleid ik jou naar de antwoorden in jezelf en leer ik je te vertrouwen op jouw eigen intuïtie.

 

 

Want weet je wat zo gaaf is? In ieder van ons schuilt een medium alleen is het mediumschap bij de een beter ontwikkeld dan bij de ander. Door met mij te werken wordt ook jouw mediumschap versterkt. Hoe bijzonder is dit? 

Dit zegt Lenie Pals over de online reading/healing die ze onlangs bij mij deed:
Ik weet niet precies wat er met mij gebeurd is maar achter mijn hart is er ruimte gekomen. Deze sessie is heel anders dan wat ik tot nu heb meegemaakt bij anderen. De healing gaat veel dieper dan ooit tevoren. Jane Mahalini, jij weet “spot on” de vinger te leggen op de oorzaak. Het lijkt alsof ik nu helderder denk en kijk. Alsof een dichte mist is opgetrokken. Ik had deze sessie veel eerder moeten doen en mezelf een hoop stress bespaard.”
Dit zijn de fantastische resultaten van Bart Willem van Huizem:
Lieve Jane, Ik heb bij jou een 6 maandsprogramma gevolgd. Dank je wel voor jouw liefdevolle begeleiding tijdens dit traject. Ik kwam bij jou via een vriendin, die net als ik nu, ook magische momenten bij jou heeft ervaren. Mijn mediamieke kanten wou ik meer ontwikkelen, mijn gidsen leren kennen en onder andere via familieopstellingen koorden losmaken zodat ik meer vanuit mijn eigen kracht en energie leef en werk. Dit alles is echt gelukt. Mijn relaties met anderen zijn verbeterd alsook mijn relatie met geld. Ik durf mezelf ook beter neer te zetten als ondernemer. De klanten stromen nu binnen. Door mijn ontwikkeling kan ik mijn klanten nu ook veel beter ondersteunen in hun proces. Via de vele bijzondere meditaties leerde ik stuk voor stuk mijn spirituele gidsen kennen die mij nu dagelijks bijstaan met advies en sturing. Tijdens mijn werk als begeleider van truffelceremonies en regressietherapeut krijg ik tegenwoordig beelden binnen waar, na de truffelceremonie, uitvoerig met de deelnemers over gesproken mag worden. Hierdoor help ik ze om onder andere hun trauma’s te verwerken. De weggestopte herinneringen die ik van de deelnemers door krijg geven een extra verdieping aan mijn werk en dat is zo mooi. Jane, zonder jou had ik deze deur nooit kunnen openen. Dank je wel. Bart-Willem www.truffelceremonie.com
 

Wat kun je van mij verwachten? 

Ik help je de antwoorden te vinden op vragen die te maken hebben met je huidige situatie, je fysieke klachten zoals bijvoorbeeld  het vastzitten in je bekken, waarom je hart keer op keer wordt gebroken, waarom die collega op je werk zo naar tegen je doet. Of wat beter kan in je relatie, je werk, enzovoorts.

Ik maak contact met je overleden geliefden, ongeboren baby en geef hun boodschappen aan jou door. Ik doe geen toekomstvoorspellingen. Je hebt namelijk invloed op je eigen toekomst. Ik help je wel om je intuïtie te versterken en meer te vertrouwen op jouw eigen gevoel. Zodat je onafhankelijk wordt van mij en andere mediums.

Hier lees je een hele bijzondere ervaring van een van mijn klanten met haar overleden moeder.

Hoe gaan we te werk?

We hebben online contact via Zoom, of je zoekt mij op in Vlaardingen voor een live sessie. Voor live sessies reken ik geen extra kosten, omdat ik begrijp dat je misschien de voorkeur geeft aan een live ontmoeting. Dit is mijn liefdevolle service aan jou. Online sessies kunnen worden opgenomen via Zoom voor later te beluisteren. Live kan dat bijvoorbeeld op je telefoon.

Voordat de reading of healing begint, doen we eerst een korte meditatie om samen te werken en op 1 lijn te zitten. Ik doe dit om jou de veiligheid te geven om al je vragen te stellen. Ik vind dit heel erg belangrijk. 

Ben je benieuwd naar mijn verschillende reading en healing VIPpakketten?

Hier zijn ze:

 

We luisteren met spanning naar de inzichten en de antwoorden die je ziel je verschaft in de Soul whispering reading. Deze duurt 60 tot 75 minuten en kost €189,- excl. btw, inclusief opname.

Met het Soul uplifting pakket word je ziel helemaal blij. Je ervaart een reading/healing van 1,5 tot 2 uur. Je betaalt € 267,- excl. btw en inclusief opname.

Gun je jezelf het allerbeste? Kies dan voor het Soul Bliss pakket met een reading, healing en een heerlijke massage.  

Met deze behandeling zorg ik er voor dat jouw lichaam de losgekomen energiën uit de reading en healing echt loslaat. 

Transformatie vindt dan op alle bewustzijnslagen plaats.

De behandeling duurt 2,5 uur en kost € 427,- excl btw.

What a bliss!

 

Termijnbetalingen zijn in overleg mogelijk. Zodra je je keuze hebt gemaakt zorgen wij voor de goede afhandeling.

Op de factuur staat: “Persoonlijke coaching”. Indien je een bedrijf hebt komt de factuur op naam van je bedrijf te staan.

Alle sessies worden opgenomen, zodat ze voor altijd jouw eigendom zijn. Het terugluisteren zorgt voor nog meer inzichten en heling. Dit is een aanrader! 

Wil je graag een van deze bijzondere ervaringen beleven?

Neem dan contact met mij via info@janeharidat.com of bel naar 063703 6828.

Het doen van readings en healings is slechts een klein onderdeel van mijn spiritueel werk op aarde. Ik help velen ook om blokkades op hun seksuele energie kwijt te raken zodat niet alleen hun liefdesleven sterk verbetert maar ook hun bedrijf beter draait. Ik help hen om een bezield leven/liefdesleven voor zichzelf te manfesteren.

Ik ben ook auteur van het boek “Vrede sluiten met je  afkomst” dat op verzoek van mijn Gidsen is uitgebracht om, ongeacht je omstandigheden een  zielsgelukkig menselijk leven op aarde te leiden.

Heb je vragen, stel ze vooral!

 

In liefde,

Jane Mahalini

www.janeharidat.com

 www.mahalinisproductions.com

 

Op alle diensten en producten van Jane Mahalini Haridat zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze vind je op beide sites.