Skip to main content

Testimonials

Wat klanten van mij vinden…

De tantramassage bij Jane was in één woord bevrijdend. Het voelt veilig bij Jane. Haar werk is niet gericht op de platte seks, maar met het herstellen van de mannelijke en vrouwelijke energiën in je. Daardoor kom je echt in diep contact met jezelf, je seksualiteit, je lijf. Zie deze massage niet alleen als een cadeautje aan jezelf, maar vooral als een manier om oude( vaak zeer onbewuste!) blokkades op te lossen.

 

Josje FellerJosjefeller.nl

Al enige tijd was ik mij bewust van mijn vrouwelijke energie en dat deze niet goed kon stromen om vele redenen. Jane kwam op mijn pad en bij haar verhaal over haar bedrijf en haar aanbod kreeg ik kippenvel over mijn hele lijf. Dit was het! Dit was de plek waar ik aan dat stuk moest gaan werken. Dus afspraak gemaakt en blanco naar binnen. Bij binnenkomst al gelijk een goed gevoel over de ruimte en vooral de vrouw die mij verder gaat helpen in dit stuk van mijn ontwikkeling. Een intensieve dag volgde. Twee opstellingen en een massage verder ging ik met diepe bewondering en verwondering de deur uit. Wat een intensiteit, wat een ontdekkingsreis. Ik ben behoorlijk diep gegaan om te voelen waar ik mijzelf een rol heb aangemeten, waarom en hoe ik die na al die jaren nog leef. We hebben hem zichtbaar, voelbaar en hoorbaar gemaakt en gesloopt ging ik naar huis. Het doet heel veel met je emotioneel en lichamelijk. Maar als je de veranderingen in je lichaam en geest bemerkt daarna dan zie je dat je een belangrijke stap in je ontwikkeling hebt genomen en dat je nu door oefeningen dit verder kunt intensiveren en eigen maken. Ik heb een stuk van mijn oude ik daar gelaten en met die laag minder naar huis gegaan. Nu verder werken waarbij ik gelukkig kan rekenen op de nazorg die Jane hierin biedt. Een absolute aanrader als je met dit stuk met jezelf verder wilt.

 

Diana VieveenCounseling en training om vanuit je essentie en kracht verbinding te maken met jezelf, zodat je weer leeft vanuit je hartDiBA Counseling

“Ik heb bij Jane een baanbrekende familieopstelling gedaan en een massage. De energetisch zeer belastende banden met mijn vader heeft Jane liefdevol helpen doorsnijden en dat heeft ontzettend geholpen. Na de familieopstelling zijn er voor mij echt veel dingen helder geworden en veranderd. De massage was prachtig: respectvol, liefdevol en pijnlijk op een goede manier. Want waar veel ‘rotzooi’ opgeslagen zit, gaat dat niet pijnloos verdwijnen. Ik kan Jane iedereen aanbevelen. Ze is puur, zorgzaam, eerlijk en je kunt enorm met haar lachen!”

 

 

Corina BlommendaalSchrijf- en lifecoach. Ik help vrouwen al schrijvend hun verhaal helder te krijgen zodat ze inzicht krijgen in hun blokkades om deze vervolgens stap voor stap op te lossen. Door op te ruimen ontstaat ruimte!Compassiecom

In oktober 2015 deed ik de Workshop In je vrouwenkracht komen bij Jane Haridat. In een klein gezelschap ontdekte ik dat ik geen alleenstaande was in het gebrek aan (seksuele) energie. De workshop was het startpunt van een vervolgtraject waarin ik de verdieping zocht om weer in contact te komen met mijn basis, mijn vitale levensenergie en de creatiekracht van mijn baarmoeder.

Het vervolgtraject bestond uit (remote) coachingsgesprekken, familie-opstellingen en massages. Juist de combinatie van deze aanpak was fijn en heeft een diepe uitwerking gehad op zowel lichaam als geest. Ik voel mij nu pas echt verbonden met mijn eigenliefde. Ik kan in mijn eigen energie blijven zonder nog de behoefte te voelen om uit te reiken naar een ander voor liefde, erkenning en acceptatie. Dit geeft mij de innerlijke vrijheid waar ik zolang naar op zoek was.

Jane en haar gidsen leiden je terug naar jezelf, je eigenliefde en je innerlijke vrijheid.

Ik leef nu volop vanuit mijn levensenergie/mijn seksuele kracht. Ik voel mij blij en dankbaar dat ik dit programma heb gevolgd.

 

Ada

Jane is een puur iemand. Door bij haar langs te gaan, gebeurt er al iets in de energie. Dit heb ik zelf mogen ervaren met de 3 sessies die ik bij haar heb gehad.
Ik voelde dat ik nog meer naar binnen mocht gaan en mijn vrouwelijke energie mocht versterken.

Juist door de combinatie van eerst een opstelling, en vervolgens een helende tantra-massage, kon er enorm veel loskomen EN op gang komen.
In de weken na de sessie ervoer ik een enorme reactie van mijn lijf en mijn hoofd. Daarna stabiliseerde het en merkte ik een groot verschil van voor en na.

Na 3 sessies ben ik nog veel meer in contact met mijn gevoel EN durf ik beslissingen te nemen op basis van liefde voor mezelf. Van een pleaser naar anderen, zet ik nu wat ik fijn en belangrijk vind op 1. Wat zowel in mijn werk zich heeft doorgezet, als naar mijn privé-leven.

Ik ben Jane heel dankbaar dat ze mij dit heeft gegeven.
Als jij ook behoefte hebt aan meer eigenliefde, is Jane de aangewezen persoon om bij langs te gaan. Juist door haar hele aanpak, haar energie, haar Zijn.

 

Margaretha Sanjee-SchokkerVolg je hart specialist

What a journey om te ontwaken uit mijn slaapbewustzijn en het om te zetten naar mijn zelfbewustzijn. Door de sessie met Jane komen allerlei inzichten samen en vallen de puzzelstukjes op hun plek. Ik heb meer zelfkennis gekregen waardoor ik meer begrip heb voor de mensen waarmee ik ben opgegroeid. Ik zie de duikboten die mij ondermijnen en dat geeft mij nu rust. Door deze nieuwe lessen en inzichten kan ik mijn klanten nog beter helpen. Ik blijf nieuwsgierig naar wat ik leer van het leven. Dat vind ik ook een soort van plicht naar mezelf en anderen toe. Daarom ga ik voor de volgende stap zeker weer terug naar Jane.

 

Winny BosRouw- en verliesbegeleiderWinnybos

Nadat ik bij Jane geweest was voelde ik  me alsof ik door een goede fee uit de boze droom van mijn oude manier van kijken naar de wereld was verlost. Wat een bevrijding! Ik voelde eigenlijk voor het eerst echt wat de kracht van vrouwelijkheid is en kon op een nieuwe manier verder.

Dank je wel Jane!

 

Elizabeth

Op zondag 15 mei 2016 heb ik bij Jane een VIPprogramma gevolgd. Van een familieopstelling had ik eerder gehoord. Ik had nooit verwacht dat het zo een eyeopener voor mij zou zijn… Oh my God! Mijn diepste zielenpijn werd aangeraakt. Door Jane’s liefdevolle begeleiding en aanpak, accepteerde ik de pijn. Ik kon het omzetten naar innerlijke rust en kracht. Ik heb echt veel geheeld. Het was een hele bijzondere ervaring die nog steeds door werkt. Ik ben behoorlijk gegroeid. Door de tantramassage die na de opstelling volgde, ben ik nu veel beter in verbinding met mezelf en mijn lichaam. Ik ben nu echt meer aanwezig in mezelf. Ik voel letterlijk meer ruimte en balans in mijn body, mind, spirit. Een paar dagen na de sessie gingen er opeens nieuwe deuren open voor mijn bedrijf. In mijn persoonlijk leven kan ik nu makkelijker grenzen stellen. Deze sessie is echt een prachtig kado aan jezelf.

Hartelijk bedankt, Jane voor alle steun en begeleiding vanuit jouw liefdevolle hart.

Lots of love, Angenie

 

Angenie HarpalSchoonheidspecialiste, pedicure en visagisteBeauty Salon Angenie