Concurrentie komt voort uit gebrek aan zelfliefde

Het ene inzicht na het andere deindert door mijn hart, ziel en brein. De Gidsen zijn hard ( hart ) aan het werk en zijn erg spraakzaam. Ik moet erover schrijven. Het thema is concurrentie.

Je hebt geen idee hoe dankbaar ik ben met de stroom van inzichten over dit onderwerp. Het is bevrijdend! Onderaan leg ik uit waarom het bevrijdend is voor mij!

Het universum wil ons dringend laten weten dat concurrentie op elk niveau van ons leven, zowel prive als zakelijk voortkomt uit tekort denken. Het is een gebrek aan zelfliefde, aan het onvoldoende erkennen van wie we werkelijk zijn als Ziel. In de ondernemerswereld worden we juist gestimuleerd om beter te zijn dan de andere. De markt vraagt het van ons. We moeten opvallen, we moeten uniek zijn, we moeten beter zijn dan onze collega’s. En dan wel zodanig onderscheidend dat klanten voor ons in plaats van de ander kiezen.

We zijn gaan geloven dat de markt overvol is. Dit klopt…. de markt zit overvol met elkaar concurrende mensen, bedrijven, landen en is leeg door het ontbreken van zielsbelichaming.

De boodschap

Er komt vandaag 14 januari 2023, een duidelijke boodschap hierover door. Door ons te willen onderscheiden van elkaar houden we elkaar in het tekortdenken, in het 3D denken vast. We stimuleren juist het verschil vanuit 3D en bevestigen elkaar dat we niet goed genoeg zijn. We hebben elkaar duizenden jaren geprogrammeerd door concurrentie op alle vlakken van ons leven en zijn daar geld mee gaan verdienen. Door onze concurrentiedenken vermoorden we elkaar, zorgen we voor oorlogen, kijken we op elkaar neer. Veroordelen we elkaar.

We halen elkaar neer in plaats van elkaar te verheffen.

De boodschap die het universum doorgeeft is: “Dit komt door het gebrek aan zelfliefde, door onvoldoende erkenning en acceptatie van jullie ware identiteit als Goddelijke Creator. Als je verbonden bent met je Ziel, en met de Ziel van de ander, ontdek je dat ieders werk, activiteiten, pad en resultaten zodanig uniek zijn, dat daar geen tweede van bestaan. Als je Hart en de Ziel samenvallen komt jouw Unieke Creatie tot stand binnen jouw Uniek Energieveld met de eigen kwaliteiten. Jullie wisselen onvoorwaardelijke Creatie uit, oordeelloos en neutraal. Het IS…….

Wij wisselen dus onze creaties met elkaar uit en hoeven ons geen zorgen te maken of het goed is of niet. Vanuit het Hart en de Ziel( Soulembodiment of Zielsbelichaming) is het een neutrale creatie waar geen oordeel aan verbonden is. Het is niet alleen een neutrale creatie, maar een vanzelfsprekende en moeiteloze zoals in Oorsprong het geval was.

Dit is het 5 D energieveld waar geen verschillen meer bestaan. Waar het 1 wereld is, zonder grenzen, zonder aparte landen en regeringen. JUST ONE!

Creatie om het beter dan de ander te doen is uitputtend, ook al lijkt het onze geest te stimuleren. Het houdt de 3 D verschillen in stand terwijl wij naar 5 D verlangen en toe werken. Het is onze concurrentie en afgescheiden denken dat de wereld in brand zet en houdt. Als we ons niet bewust worden waar concurrentie vandaan komt en wat het met ons, elkaar en ons creatievermogen doet, is het water naar zee dragen.

Wat helpt om in de neutrale stand te komen waarbij we elkaar weer als zuivere en gelijkwaardige creatoren zien?

Compassie, vergeving, vertrouwen.

Compassie naar jezelf toe, naar de anderen, naar alle situaties in je leven. Dit bereik je onder andere door vergeving. Hoe meer je vergeeft, hoe groter het vertrouwen in Jezelf, de ander en de situatie groeit waardoor je Hart verder opengaat. Een open Hart laat de Ziel volledig toe. En vindt er Zielsbelichaming plaats. Vanuit Zielsbelichaming leven, manifesteren, liefhebben brengt EENHEID vanuit 5 D.

We zijn goed op weg, het universum helpt ons met mooie inzichten zoals deze, om de volgende bewuste stappen te nemen.

Om zielsbelichaming mogelijk te maken is het belangrijk om de oude programmeringskoorden van duizenden jaren, vanuit onze voorouderlijnen, om te zetten naar het zielsbewuste, ons EIGEN ZIELSBEWUST-ZIJN.

Mijn bevrijding

Ik heb vanaf een hele jonge leeftijd concurrentie altijd een dingetje gevonden. Ik dacht altijd dat ik dat ik er bang voor was. Dat ik niet goed genoeg was om met anderen te concurreren. Vanuit mijn menselijk 3 D denken was dit mijn waarheid. Nu besef ik ik dat het geen angst was maar een heel diep besef dat concurrentie een onnatuurlijk gegeven is waar ik mij nooit in thuis heb gevoeld. Wat mij onmachtig en klein maakte en mijn creatiekracht eerder deed bevriezen dan stromen. Ik besef nu vanuit elke cel dat het ego gedreven was en is en niet afkomstig van mijn ziel. De creatie van mijn ziel, is net als de creatie van elke andere ziel, uniek en hoeft niet vergeleken te worden.

WAT EEN BEVRIJDING!

Misschien herken je je in mijn verhaal en wil je ook uit je ziel leven en manifesteren?

Mijn hulp

Op 30 januari start ik weer met de wekelijkse online vergevingsreeks in kleine groepen. Hier vind je alle info erover en kun je je aanmelden. Het onderwerp concurrentie lijkt misschien in eerste instantie niets te maken te hebben met de 3 belangrijke onderwerpen waar we mee aan de slag gaan. Je zult verbaasd staan hoe juist dit thema er alles mee te maken heeft.

Hier vind je alle info. (Bij de agenda)

In liefde aangereikt,

Jane Mahalini

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *