Hoe navigeer je door deze woelige tijden heen?

We leven in bizar krachtige tijden. Het is woelig en lijkt er geen eind te komen aan wereldwijde onrust en tumult. Er wordt soms op hele krachtige wijze alertheid van ons allen gevraagd om zo goed als mogelijk door alle stormen heen te kunnen navigeren.

De stormen (met allerlei vrouwelijke namen, wonderbaarlijk hoe dat kan)…, zorgen ervoor dat we binnen moeten blijven. Kan het zo zijn dat we worden uitgenodigd om nog meer naar binnen te keren? Wat vraagt het universum van ons? Wat zijn de boodschappen die we misschien over het hoofd zien? Ik wissel graag van gedachten met jou en deel hierbij wat ik waarneem en wat de boodschappen zijn die ik krijg.

Wat gebeurt er in wezen op energetisch niveau?
We worden “opengebroken” om al onze oude patronen, duale 3D stukken, los te laten. Het openbreken gebeurt letterlijk en figuurlijk. In en buiten ons. Eeuwenoude geprogrammeerde patronen, denkwijzen, angsten, beperkingen worden ”gecracked”. De oude programmering klopt allemaal niet meer in het bewustzijn van de Nieuwe Aarde met de zuivere kracht van de Bron.

Dit proces veroorzaakt, zoals diepgaande veranderingen nu eenmaal doen, heel veel angst, innerlijke strijd, problemen op alle vlakken van het leven bij sommigen. Het onveilig gevoel groeit enorm terwijl de innerlijk storm steeds krachtiger wordt. Al het oude wordt onder een vergroot glas gelegd en uitvergroot zodat we er niet meer om heen kunnen.

Leefde je al in angst dan wordt deze versterkt zodat je geleid wordt er bewuster mee om te gaan. Wereldwijd neemt het onveilig gevoel toe. Het onderlinge wantrouwen wordt vanzelf groter als je je onveilig op aarde voelt. Niets of niemand kan nog goed doen in je ogen. De neiging om je innerlijke storm op anderen te projecteren wordt sterk aangewakkerd. De controle erop houden is vaak moeilijk. Je zult van alles verzinnen om de schuld bij een ander neer te leggen. Simpelweg omdat je angstig bent. Dat is nu eenmaal de werking van angst.

Het goede nieuws is dat de storm het allerbeste doel dient en dat is ons allen terugbrengen naar ons innerlijk LICHT.

Hoe? Door er echt en onvoorwaardelijk in het Licht te geloven en dienovereenkomstig te leven. Je kunt niet enerzijds alles en iedereen wantrouwen en daarop projecteren en tegelijkertijd het Licht volledig vertrouwen. Dit is simpelweg niet mogelijk. Schoon water vervuilt vanzelf als het in vuil water terecht komt.

Jezelf vertrouwen, de anderen vertrouwen, het leven vertrouwen is hetzelfde als het LICHT vertrouwen. Het een kan niet zonder het andere.

Hoe leef je vanuit het LICHT en hoe herken je dat je dat doet?

Ik herken dat ik vanuit het Licht denk, voel en handel als ik het zachte ruizen van mijn hart voel, het is er rustig, vredig. Er is totale rust in mij. Ik laat alles wat om mij heen gebeurt van mij afglijden en blijf de observator van de situatie. Het is rustig in mijn hoofd. In liefde en compassie ga ik om met mijn omgeving, ook al zijn ze soms erg onrustig. Ik blijf in diep contact met mezelf. Mijn woorden hebben meteen een andere klank en zijn gevuld met liefde. Doordat mijn zintuigen optimaal verbonden zijn met mijn hart, filter ik wat ik denk, zie, hoor, zeg en ruik. Als ik dat doe leef ik vanuit mijn Licht. Het helpt mij enorm om dicht bij mezelf te blijven.

Ik geef al het antwoord op de vraag. Ik kan slechts vanuit het Licht leven als mijn hart open is. Een open hart zorgt voor het zachte liefdevol ruizen dat mij vertelt dat ik verbonden met mezelf.

Hoe hou ik mijn hart open? Simpelweg door te letten op wat ik denk en bewust te kiezen voor upliftende gedachten. Want mijn gedachten bepalen mijn hele gemoedstoestand. En daarmee dus ook de manier hoe ik met anderen omga. De oplossing is echt simpel. Onderliggende blokkades worden hierdoor getriggerd en komen naar de oppervlakte en kunnen doorgewerkt worden met bijvoorbeeld coaching.

De keuze voor de gedachten zorgt voor blokkades of lost ze op door de manier waarop we tegen al onze ervaringen kijken en erover denken. Onze gedachten zorgen voor de realiteit waarin we leven en liefhebben, exact zoals Boeddha ons leert.

In 2020 besloot ik dat mijn hart voor altijd open zal blijven ongeacht de ervaringen. Omdat een open hart de verbinding met mezelf en het LICHT is. Met mijn open hart filter ik wat ik denk, voel en doe. Ik luister naar de stem van mijn hart en ben onafhankelijk in mijn waarheid omdat mijn hart mij vertelt wat waarheid is. Ben ik van BINNEN uit gelukkig, vrij en totaal beschermd. Een betere bescherming bestaat er namelijk niet.

Mijn open hart zorgt ervoor dat ik volledig open ben om het Licht/God/universum/mijn gidsen te ontvangen en door mij heen te laten schijnen. Naar buiten, naar alles en iedereen waar ik dienstbaar aan mag zijn. Vanuit mijn Interne Bron val ik dan samen met de Externe Bron, welke ik God, het universum, het Licht noem. Ben ik EEN met het AL.

Door deze samenkomst kan ik veel makkelijker door soms hele woelige stormen navigeren. Stormen komen en gaan. Een open hart zorgt voor de juiste richting en een zachte vaart.

Wil je hier meer over weten? Laat het mij gerust weten…

In liefde,

Jane Mahalini

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *