Wat mijn darmen mij leren

Tot 3 jaar geleden deed ik 2 keer per jaar Conlonhydrotherapien waarbij de dikke darm dan zo goed als mogelijk helemaal werd schoongemaakt. Toen kwam, zoals dat met veel goede dingen nu eenmaal gaat, de klad in. Na 3 jaar heb ik het twee weken geleden weer opgepakt en ben inmiddels bezig om mij voor de bereiden op de 3e en laatste die op 11/11 gaat plaatsvinden.

Wetenschap leert mij dat 80 % van onze immuniteit uit onze darmen voortkomt. Ik ben supergezond, ondanks dat ik best graag een taartje lust. En bij tijd en wijle daarin een beetje door kan slaan. Reden temeer om dan extra aandacht te besteden aan mijn darmen.

Door mijn innerlijke groei ben ik deze keer bewuster bezig met de detox en leer de taal van mijn darmen beter kennen.

Hoe?

Ik ontdekte dat onze darmen reflectiepunten hebben die ieder weer een eigen dynamiek c.q. kindstuk/emotie raakt.

Zo zit er op het uiteinde bij de anus het reflectiepunt voor sexualiteit, een stuk verderop zit het reflectiepunt dat met loslaten of controle vasthouden te maken heeft. Onverteerde ideeen, moeite/angst hebben om je te uiten, boosheid en/of hartzeer, stemmingswisselingen, oudzeer c.q. het verleden in het algemeen, hebben allemaal hun eigen reflectiepunt en hun eigen lessen.

Ik voelde mij na de eerste behandeling super om vervolgens na een uur last de krijgen van een toenemende pijn in de linkerkant van mijn lichaam, mijn gevoelskant. Het werd erger, nam af om vervolgens weer te verergeren. Ik liet mij masseren, nam wat pijnstillers in, mediteerde erop, deed yoga. Niets hielp.

Ik kon een aantal nachten nauwelijks slapen. Op een nacht was de pijn, met name aan de buitenkant van mijn linkerbeen, zo erg dat het leek alsof ik in brand stond. Ik kon niets anders doen dan weer, maar dan nog intenser, naar binnengaan. Ik begon te praten met mijn lichaam en met God. Ik huilde tranen met tuiten en voelde terwijl de tranen uit mij vloeiden de inzichten en boodschappen uit mijn lichaam binnenstromen.

Ik werd mij bewust dat er nog veel hele oude boosheid in mijn lichaam, liever nog body, mind, spirit verborgen zat en dat mijn lichaam mij letterlijk het brandend verlangen liet voelen om het los te laten.

Ik zag hoe al deze oude stukken te maken hadden met pijnlijke kindstukken uit dit leven, en uit vorige levens. En hoe ik nog steeds vanuit deze mechanismen vervulling zocht bij anderen. Het niet vervuld worden door anderen, zorgde voor boosheid, teleurstelling, hartzeer, stemmingswisselingen. Het blokkeerde de uitwerking van mijn grootse plannen. Mijn aandacht ging naar pijn, gevoel van klein zijn en gedoe in plaats van mezelf te ervaren als Mahalini.

Het effect

OMG, wat een impact! Wat een bevrijding toen deze doorbraak kwam en ik huilend van geluk en blijdschap alleen maar kon zeggen:

” Mijn kinderen en kleinkinderen zijn er niet om mij te vervullen. Mijn klanten zijn er niet om mij te vervullen. Mijn vrienden zijn er niet om mij te vervullen. Mijn familie is er niet om mij te vervullen. De wereld is er niet om mij te vervullen. Vergeef mij mijn verwachtingen, mijn op jullie geprojecteerde boosheid en negativiteit.”

Ik werd mij ook bewust dat de overheid er absoluut niet is om mij te vervullen. Dat dat nooit de bedoeling is geweest. Ik mocht heel helder ervaren hoe we (met z’n allen) vanuit ons geloof dat de ander voor ons moet zorgen omdat dat nu eenmaal nodig was, onze soevereiniteit aan de overheid hadden geschonken.

Weet je, dit is allemaal gebeurd vanuit onze oude kindstukken. Zover gaat de impact van kindpijnen en -verwarringen. Dit proces is onderdeel van ons menswording. We zijn al Spirit, we worden Mens om vandaaruit weer onze weg terug te vinden naar wie wij werklijk Zijn namelijk Spirit. Via de triangle van Zelfliefde, Zelferkenning en Zelfacceptatie is. De is Al-omvattende triangle.

Alle pijn, verdriet, oude emoties verdwenen en ik voelde mij ruim, licht, blij, gelukkig en bovenal totaal verbonden met mijn body, mind, spirit. Ik ben zo ongelooflijk dankbaar dat mijn lichaam mij zoveel vertelde en dat ik uiteindelijk via de pijn kon bewegen naar de waarheid en het geluk.

Dit is in wezen de groei van 3D naar 5D.

De vervolgbehandelingen

De 2e behandeling zorgde ook voor wat pijn in mijn linkerkant. Maar totaal niet te vergelijken met de eerste keer. Het verdween net zo snel als het kwam. Ik heb blijkbaar de 1e keer heel veel losgelaten.

Ben benieuwd wat de 3e behandeling op 11/11 gaat brengen.

Dit soort ervaringen zijn in wezen niet in woorden te vatten. Ons gedrag/leven is 5 % bewust en 95 onbewust. Kun je je voorstellen hoeveel van dit soort magische ervaringen nog zullen komen?

Can’t wait, let it come. I’m totally open to receive! Moving through pain to inner joy and happiness.

Lieve lezer, kun je een persoonlijk steuntje gebruiken? Just let me know…..

With Love,

Jane Mahalini

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *