Die spiegel die elke nacht groter werd

Ik werd gebeld door Jolanda. Ze vroeg om hulp voor haar vijfjarig dochtertje Liza die, sinds een week, iedere nacht gillend wakker werd omdat de spiegel in haar kamer groter leek te worden. Overdag had de spiegel de normale grootte maar in de nacht werd het in Liza’s beleving groter.

Jolanda is zelf sterk intuitief ontwikkeld maar vond het lastig om zelf goed in te voelen wat er precies aan de hand was omdat ze emotioneel betrokken was bij de situatie. Dus vroeg ze mij om hulp.

Ik kreeg meteen door dat energien van een van de ouders van Jolanda, dus een grootouder van Liza, bij haar waren.

Ik rook opeens een sterke alcohollucht. Toen ik dit aan Jolanda voorlegde, bleek dat haar overleden moeder alcoholiste was geweest. Jolanda vertelde mij dat zijzelf sinds een paar dagen steeds trek had in een wijntje wat ongebruikelijk was. En vertelde ze mij dat het juist die dag de sterfdag van haar moeder was.

Ik kwam erachter dat Jolanda’s moeder via de alcohollucht, de veranderende spiegel, het verlangen naar een wijntje, kenbaar maakte wie zij was om vervolgens haar verhaal via mij, te kunnen doen aan haar dochter. Ze schakelde mij zelf in als medium zonder dat wij elkaar ooit hadden ontmoet.

Door Liza’s angst voor de veranderende spiegel werd Jolanda geleid naar mij. Haar moeder wist blijkbaar heel goed dat Jolanda hulp zou inschakelen.

Ze koos ook Liza uit omdat Liza twee jaar oud was toe zij overleed en zich haar oma nauwelijks kon herinneren. Ze wilde door Liza gekend worden. Vanuit gene zijde een band met haar opbouwen.

Ze koos de periode rondom haar sterfdag uit om zich op allerlei manieren kenbaar te maken. Hoe prachtig is dit!

Ik legde uit aan Jolanda wat er aan de hand was. Sindsdien had Liza ‘s nacht’s nooit meer last van de vergrootte spiegel en sliep weer als normaal door.

Ik legde uit aan Jolanda wat er aan de hand was en vroeg haar om aandacht aan haar moeder te geven.

Sindsdien had Liza ‘s nacht’s nooit meer last van de vergrootte spiegel en sliep weer als normaal door.

Het was nog niet voorbij

Jolanda’s moeder benaderde mij, een paar dagen later terwijl ik aan de computer zat de werken, rechtstreeks om te vertellen dat ze zich schuldig voelde ten opzichte van Jolanda. Ze had het gevoel dat ze Jolanda’s jeugd door haar alcoholisme had verpest. Ze vroeg mij om Jolanda te vragen om samen met haar twee (klein)dochters iets te doen wat Jolanda en zij hadden gedaan toen Jolanda klein was. Iets wat ze beiden heel fijn hadden gevonden. Dat was samen koekjes bakken.

Ze vroeg om als oma herinnerd te worden via het koekjesbakken. Dat had toen veel plezier gebracht. Hiermee wilde ze zo graag dat haar achtergebleven geliefden positieve herinneringen aan haar zouden hebben.

Hierdoor kon zij eindelijk aan gene zijde rust vinden.

Het is zo wonderlijk hoe overleden geliefden ons benaderen om hun boodschappen door te geven. Ik werd benaderd door deze ziel die ik zelf nooit had ontmoet.

Hoe geweldig is het om op de manier rust te mogen brengen aan familiesystemen zonder daar familieopstellingen voor te doen.

Ik sprak Jolanda onlangs en zij vertelde dat de rust volledig teruggekeerd is.

Lieve lezer, wil je graag contact met je overleden geliefden? Zit je met andere vragen waar je zelf moeilijk het antwoord op vindt? Vraag dan gerust een reading aan. Ik doe verschillende soorten readings.

Hier kun je alles erover lezen..

Ik ben zo gelukkig met wat ik kan en mag doen…

In liefde, Jane

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *