Hoe hou je de pijnappelklier schoon?

De Pijnappelklier: Sleutel tot Spirituele en Biologische Gezondheid

De pijnappelklier, ook wel ‘het derde oog’ genoemd, speelt een cruciale rol in zowel ons spirituele als biologische welzijn. Deze kleine klier, zo groot als een erwt, is in oude tradities gezien als de brug tussen de materiële en spirituele wereld. Het derde oog symboliseert intuïtie en diep spiritueel inzicht, en wanneer het openstaat, ben je in harmonie met je innerlijke wijsheid.

Het derde oog chakra, ook bekend als het Ajna chakra, is nauw verbonden met de pijnappelklier en vertegenwoordigt een hoger bewustzijnsniveau. Deze klier, diep in de hersenen, reguleert de biologische klok door licht om te zetten in melatonine, wat essentieel is voor een gezond slaapritme. Een goed functionerende pijnappelklier ondersteunt niet alleen fysieke gezondheid, zoals herstel tijdens slaap, maar ook spiritueel inzicht en helderheid.

Een gezonde pijnappelklier bevordert mentale helderheid en een diepere verbinding met jezelf. Blokkades in dit chakra kunnen leiden tot hoofdpijn, oogproblemen, en mentale verstoringen zoals concentratieproblemen en over-analyseren.

Ondersteuning van de Pijnappelklier

Een gezond dieet is essentieel voor de werking van de pijnappelklier. Belangrijke voedingsstoffen zoals omega-3-vetzuren, vitamines, en mineralen bevorderen snelle communicatie in de hersenen. Echter, bewerkt en gemanipuleerd voedsel heeft een enorme negatieve impact op de pijnappelklier. Dergelijke voedingsmiddelen bevatten vaak kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen, en smaakstoffen die schadelijk kunnen zijn en toxines in het lichaam kunnen ophopen. Deze toxines kunnen de functie van de pijnappelklier verstoren en leiden tot verkalking, vooral door fluoride in water en tandpasta.

Medicatie kan ook de chemische balans in de hersenen verstoren en de functie van de pijnappelklier belemmeren. Daarom is het belangrijk om bewust te kiezen voor natuurlijke en zuivere producten.

Optimaliseren van Gezondheid

Een gezonde levensstijl met een dieet rijk aan omega-3-vetzuren, vitamines en mineralen, en het vermijden van bewerkt en gemanipuleerd voedsel, ondersteunt de gezondheid van de pijnappelklier. Dit bevordert niet alleen een goede nachtrust en fysiek herstel, maar versterkt ook je spirituele inzicht en innerlijke wijsheid.

De Waarde van Omega-3

Wat ik zelf niet wist, is dat er vele soorten Omega’s zijn, en dat Omega-3 een van de allerbelangrijkste is omdat onze hersenen uit Omega-3 worden ontwikkeld. Ons brein is rijk aan het omega-3 vetzuur DHA. De hoeveelheid van dit vetzuur neemt toe tijdens de groei en ontwikkeling van de hersenen en neemt af als je ouder wordt. Het is niet voor niets dat we het lastiger vinden om op latere leeftijd nieuwe dingen te leren. Omega-6 en -9 schijnen in te hoge mate in ons lijf aanwezig te zijn, terwijl we neigen naar een tekort aan Omega-3 omdat ons lijf deze vetzuur niet zelf aanmaakt. Onderzoek en praktijkervaringen wijzen ook uit dat zwangere vrouwen al tijdens de zwangerschap hun ongeboren kind Omega-3 geven omdat het helpt de hersenen en de ogen van het kind beter te ontwikkelen.

Omega-3 werkt ook ontstekingsremmend. Ik kan hier nog veel meer over vertellen, maar moge het duidelijk zijn dat het heel belangrijk is dat we dit product in een juiste mate binnenkrijgen omdat het van groot belang is voor onze hersenen en daarmee voor onze pijnappelklier.

Mijn Verhaal

Ik gebruik Omega-3 van Beyuna omdat deze 100% zuiver is en geen enkele synthetische troep bevat, waardoor de werking van de pijnappelklier beschermd wordt. Als medium die haar skills gebruikt om tot in de cellen te kunnen invoelen en kijken, is dit een grote noodzaak. 100% zuivere producten zijn superbelangrijk voor ons allemaal. Juist omdat we 24/7 vervuilde lucht inademen, en synthetische/chemische troep tot ons nemen middels voedsel, medicatie, dranken, snoep, cakejes enzovoorts, heeft ons gestel de juiste bescherming en zuivering nodig. Wat we tot ons nemen, is waar wij zelf alle macht over kunnen uitoefenen, op de rest minder. Zelfs in bioproducten en vele supplementen blijkt toch dat het net dat ene synthetische stofje bevat die er niet in thuishoort. Vaak niet alleen dat ene, maar ook meerdere.

We doen hieraan mee omdat we er te weinig over afweten en ook omdat we soms niet bereid zijn om volledig voor onze eigen gezondheid te gaan. Ook ik ben lerende! Ook ik ben als medium bezig mij erin te scholen en zet ik mezelf ertoe om de juiste keuzes te maken. Ook ik dacht dat ik heel goed bezig was totdat ik mijn huidige producten ben gaan gebruiken en het verschil in mijn hele wezen ervoer.

De Trigger vanuit het Universum

Het universum hielp mij daarbij! Het vroeg mij een paar maanden geleden om mensen te helpen om telepathisch te gaan communiceren. Puhhh, wat een vraag! Oké, voel mij vereerd, maar ik had geen idee hoe dat aan te pakken. “We helpen je. Jij hebt de gave om dit neer te zetten”.

Oké, mijn brein maakte al koppelingen met Mu/Hawaii waar ik uit voortkom en waar we nog geen fysiek lichaam hadden en telepathisch communiceerden. Mijn god, maar ik heb nu wel een lijf en gedachten, ging er door mij heen. Ik begrijp waar jullie het over hebben. Is dit hetzelfde als de quantum jumps?

“Nee. Ga je verdiepen in de pijnappelklier en leer dat schoon te houden. Het wordt je stap voor stap aangereikt”.

Oké, zo gezegd, zo gedaan.

Toen brachten ze Beyuna en Sandra Deira op mijn pad. Ik maakte kennis met de producten en begon een wereld van verschil te ervaren met de producten die ik al gebruikte.

Toegegeven, de producten zijn niet goedkoop, maar dat zijn mijn gezondheid en ikzelf ook niet meer. Ik maak nog bewustere keuzes om de producten te kunnen gebruiken, en dat lukt prima en daar helpt het universum absoluut bij.

Want het gaat om Mij en niemand anders.

Alles start met een keuze uit het hart. En het Universum zorgt voor de rest.

Geloven dat ik het mij niet kan permitteren is namelijk mijn reptielenbrein voorrang verlenen en mijn pijnappelklier de mond snoeren. Mijn reptielenbrein houdt mij in angst en tekorten en mijn pijnappelklier draagt mij in geloof en vertrouwen naar overvloed, gezondheid en geluk! Keuzes zijn snel gemaakt dan!

Het is nu logisch onderdeel van mijn missie om nog meer gezondheidsbevorderend te werken. Daarom organiseer ik samen met Sandra Deira van We are Health Tribe en Beyuna, elke maand online informatiebijeenkomsten om de gezondheid van iedereen die dat wilt te helpen bevorderen.

De eerste fijn en succesvolle bijeenkomst vond onlangs plaats. De volgende is op 10 juli van 19.30 – 21.00uur. Andere data vind je hier.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je informatie over de producten,en kun je je vragen stellen over jouw prive situatie. Het wordt echter niet slechts een informatieve bijeenkomst maar ga ik oefeningen met geluid doen om de organen te legen van stress en toxinen. En krijg je een korte healing.

Lief en mooi mens, wil je dit meemaken? Meld je dan hier aan. Je krijgt meteen de Zoomlink toegestuurd na je aanmelding!

In liefde gedeeld,

Mede namens Sandra Deira, Jane Mahalini Haridat

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *