Mijn persoonlijke verhaal zoals door st jiya gepubliceerd

Mijn gedrevenheid om een betere wereld te helpen te creëren door middel van heling van seksuele kracht is heel groot. Ik ben mij, na zelf een seksueel misbruik verleden doorgewerkt te hebben, diep bewust geworden van wat seksuele kracht nu precies is. Ik weet nu dat het voor vrouwen de grootste manifestatiekracht is, juist omdat wij dragers van het leven zijn. Als geen ander draagt de vrouw deze levenskracht in zich. Het gaat niet meer om alleen de seks en het krijgen van kinderen.Seksuele kracht is onze grootste potentie waarmee we onszelf kunnen leren helen, onze doelen manifesteren en mooie verhalen en kleurrijke schilderijen mee maken. Het maakt ons blij, gezond en gelukkig. Deze potentie wordt wereldwijd onderdrukt door seksueel geweld, geïnstitutionaliseerde schuld, schaamte en eerkwesties. Deze hebben ons niets anders dan een laag zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen, afwijzing van onszelf, ons lijf en onze seksualiteit opgeleverd. En niet te vergeten miserabele seks en ongelijkwaardige relaties!

Seksueel geweld is een belangrijk onderdrukkingsmechanisme waarmee vrouwen wereldwijd klein gehouden worden. Het vernietigt haar eigenliefde, haar manifestatiekracht, haar innerlijke vrijheid. Terwijl de wereld haar hart, haar zachtheid, haar ontvankelijkheid, haar compassie, haar zorgzaamheid, haar creatief vermogen nodig heeft voor meer vrede en harmonie. Door seksuele kracht te helen leert de vrouw haar eigenliefde, innerlijke kracht en waarde kennen en belichamen. Dit is waar de wereld zo naar verlangt!

Be the change you want to see in the World (Mahatma Gandhi)

Deze reis heb ik afgelegd omdat ik weet dat ik zelf de verandering moet zijn die ik graag in de wereld zie. Mahatma Gandhi had absoluut gelijk!

I have to walk my talk!

Ik ben letterlijk gedoken in mezelf, ben elke pijn, elk gevoel van minderwaardigheid en afwijzing van mezelf, gebrek aan liefde en respect voor mezelf, schuld en schaamte op mijn seksualiteit en lichaam, aangegaan. Ik ben gekropen uit het slachtofferschap omdat dat mij nergens bracht, teveel pijn deed in mijn hele wezen en mij klein hield. Ik heb gekozen voor persoonlijk leiderschap omdat ik daardoor leiding over mijn leven kreeg. Ik koos voor mijn leven door het maken van hele grote keuzes. Ik deed dat door te scheiden, mij los te maken van benauwende familie-, cultuur- en socialisatiestructuren.

In 2012 kwam ik los van bezittingen door alles wat ik bezat te verkopen en naar Hawaii te gaan voor de verdieping van mijn spirituele ontwikkeling. Ik heb door mijn levenservaringen geleerd hoe met Ho’oponopono, de oude vergevings- en verzoeningsleer uit Hawaii te werken. In mijn praktijk gebruik ik Ho’oponopono en allerlei andere oefeningen om mijn klanten te helpen helen van hun blokkades.

Zonder vergeving is echte genezing immers onmogelijk.

Ik heb mij wereldwijd spiritueel ontwikkeld. Ik mediteer veel, heb hierdoor mijn mediamieke gaven goed ontwikkeld.

Ik ben heldervoelend en helderhorend. Mijn intuïtie is heel sterk. Ik zie vaak beelden, kan direct contact maken met Goden, engelen en Meesters uit allerlei tradities. Deze gaven gebruik ik ook in mijn werk om mensen diepere inzichten te helpen krijgen zodat zij kunnen helen.

Barrieres en dieptepunten in mijn leven?

Mijn leven zit er vol van, maar ik ben innerlijk vrij door geworden. Mijn levensmotto is dat elke barriere net zo groot of klein is als je zelf wilt dat het is.

Van elke dieptepunt kun je een hoogtepunt maken door je eigenliefde en zelfrespect nog meer te ontwikkelen. Hierdoor vergroot je je eigenwaarde.

Vrouw-Zijn is Bewust-Zijn

Vrouw durven zijn en je Vrouw-Zijn durven leven is iets heel bijzonders. Toen ik heel jong was vond ik het, door mijn nare ervaringen, vreselijk om vrouw te zijn. Maar juist door deze ervaringen weet ik nu hoe bijzonder het is om Vrouw te zijn. Ik gun iedere vrouw dat ze ontdekt wat haar Vrouw maakt, hoe dat voelt en wat haar waarde is. De waarde van een Vrouw mag en kan door niemand bepaald worden.

Daarom heet het Eigen-waarde.

Wat maakt mij Vrouw?
Mijn twee prachtige zonen, mijn behoefte om hun moeder te zijn, mijn compassie voor alles wat leeft, mijn sensuele en zachte lichaam, mijn baarmoeder, mijn mooie vulva, mijn emoties, mijn geilheid, mijn diepe innerlijke kracht, mijn onvoorwaardelijke liefde voor het leven en voor mensen, mijn momenten van verdriet, mijn intense en speelse seksuele kracht, mijn spontaniteit, mijn vrolijkheid, mijn overgangsverschijnselen, mijn behoefte aan complimenten en erkenning, mijn zelfrespect, mijn innerlijke wijsheid, mijn doorzettingsvermogen, mijn overlevingskracht, mijn kwetsbaarheid…

Shiva en Shakti leven in jou. Ontdek wat seksuele kracht is en hoe dat voelt. Weet dat het een Hemels geschenk is aan jou als jouw grootste kracht en dat je het vrij van schuld en schaamte mag leven. Het is Shiva en Shakti verenigd in jou…

(Dit verhaal is te lezen op de facebookpagina van Jiya)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *