Lieve Vrouw, lieve man

Verlang je naar diepere connecties en een overvloed aan liefde in je leven? Droom je van een leven gevuld met intimiteit en passie? Dan gaat “Intiem Genieten,” het hartverwarmende drie maanden durende programma, je helpen om deze verlangens te vervullen.

In de veeleisende wereld van vandaag is het soms een uitdaging om echte intimiteit te vinden en te omarmen. Maar je hebt de  liefdevolle garantie dat je in dit programma de sleutels aangereikt krijgt om die gewenste diepte en betekenis in je leven te ervaren.

Uit ervaring zowel van mezelf als van mijn klanten, vrienden en familie weet ik dat gebrek aan aandacht en tijd de intimiteitskillers zijn.

 

Intimiteit is geen verplichting, het is een geschenk. Het is geen verovering, het is een keuze. Het is een magische ontdekking waarin onze zielen elkaar vinden.

Dit programma is voor jou als:

Je op zoek bent naar verbinding binnen je relatie,

Je de verbinding met jezelf kwijt bent en deze weer terug wilt vinden,

Je een fijner liefdesleven wilt waarin jij jezelf durft te schenken en de ander ook durft te ontvangen,

Je weer open wilt staan om een partner te toe te laten in je leven, 
Je diep vanuit jouw hart en ziel wilt leven, liefhebben en manifesteren, 
Je je verbonden voelt met liefdevolle Spirits zoals bijvoorbeeld Maria Magdalena en de Aloha Spirits of Hawaii, 
Je voelt dat jouw seksuele energie vastzit en je de zwaarte ervan in jouw bekken/leven voelt, 
Je vastzit in jouw spiritueel creatieproces en weer in de flow wilt komen,
Je je bedrijf en team vanuit verbondenheid en bezieling wilt leiden
 

Wat biedt het Intiem Genieten Programma jou?  

In dit prachtig progamma bestaande uit 6 fijne online bijeenkomsten werken we aan het thema: Diepere Verbondenheid waarin je technieken en inzichten krijgt om je relaties te verdiepen, of je nu al in een langdurige relatie zit of op zoek bent naar nieuwe liefde. 

Liefdesgroei: Je leert om dieper te verankeren in je zelfliefde en zelfvertrouwen, waardoor je in staat bent om liefde met anderen te delen.

Vertrouwend liefhebben: Hierin leer je meer vertrouwen en plezier te krijgen in je relatie, wat leidt tot diepere verbondenheid,  enthousiasme en voldoening.

Effectief je waarheid leren delen: Met jou kijk ik hoe jij in verbinding, met de juiste woorden jouw waarheid spreekt en daarmee een fijnere en intiemere relatie met je liefdespartner maar ook je met zakenrelaties opbouwt.

Nazorg: in de laatste 2 sessies ontvang je 1,5 uur lang nazorg om je on track te houden. 

Praktische Handvatten en Nazorg: Je ontvang concrete instrumenten en strategieën om onmiddellijk in de praktijk te brengen. 

Extra ondersteuning: je krijgt na elke sessie tijdelijk de replay om in jouw eigen tempo nog meer uit de sessies te halen. (Om jouw privacy te waarborgen zorgen wij ervoor dat de replay niet gedownload kan worden)
Mooie ziel, laat dit liefdevol en toch krachtig programma jouw ziel omarmen en je hart vervullen met pure JOY! 
Dit zijn ervaringen van klanten die jou voorgingen: 

” Jane is een geweldige spirituele coach bij wie ik mij veilig voel om diep naar binnen te kijken. Ze daagt je uit om je bevroren tranen te ontdooien en de verbinding met jezelf aan te gaan. Als geen ander helpt ze je om je diepliggende blokkades en thema’s helder te krijgen waardoor je jezelf echt leert kennen en erkennen. Dit zorgt voor een veilige bedding om thuis te komen bij mezelf als man.Via haar leerde ik de vrouw kennen en kwam ik thuis bij mezelf als man.” Maarten Koole( citaat uit boek Vrede sluiten met je afkomst)

“De energie in mijn schoot stroomt goed door. Ik voel mij zacht, vrouwelijk en sensueel. Je hebt mij geholpen om de oorsprong van de blokkades te achterhalen. Wonderlijk hoe al die Spirits waar jij mee werkt, zomaar aanwezig zijn om te helpen.”(Arianna Brussel) 

“Ik heb een bijzondere Alohaworkshop van Jane meegemaakt waar zij met de kracht van Hawaii je sexuele energie activeert. Het was heel speciaal. Ik vond haar begeleiding heel goed. Ze is ook liefdevol in haar aanpak. Ik raad haar zeker aan als je je seksuele flow weer goed op gang wilt brengen. Dank lieve Jane voor wie jij bent en wat jij doet. (Femke Joy) 

“Lieve Jane,

Als buiken konden spreken. dan deden ze dat graag via jou. Er is zoveel mysterie, trauma, genot, speelsheid, sappigheid, levendigheid in buiken. Wat heerlijk dat jij namens al die mooie vrouwenbuiken spreekt.

Deelt. Voorleeft. Meeneemt.Transformeert.

Jij bent het lichtend voorbeeld van de open, zachte, stevige vrouwenbuik. Jij bent pas een echte buikspreker. Deel al je wijsheid, inzichten, gaven, en neem ons mee in die speelsheid en veiligheid. Jij kunt die buiken laten dansen en genieten. Enn sappigheid brengen waar het verlaten en leeg was. 

Het is diep transformerend werk Jane en zo belangrijk op dit moment in de wereld. Vrouwen verlangen ernaar. Dus dank je wel Jane, dat jij vrouwenbuiken een stem geeft.”

Liefs, (Judith Verschuren)

Durf de nectar van het leven te proeven.

Het komt pas naar je toe als je uitreikt en er naar toe vliegt.

Het is er al, je hoeft je er alleen maar mee te VERBINDEN.

Ik loop graag met je mee om samen zetten we jouw vleugels om te vliegen.

Ik reik jou de wind en het kompas aan en jij gebruikt jouw vleugels om ernaar  toe te vliegen!

 

 

Wat gaan deze bijzondere 3 maanden jou opleveren? 
 • Een oceaan van onvoorwaardelijke liefde waar je je ondergedompeld, gedragen en geheeld voelt door de vele Spirits waaronder Maria Magdalena, Aartsengelen, The Aloha Spirits uit Hawaii. Ervaring leert dat dit soort healings ervoor kunnen zorgen dat het probleem bij de kern(vaak overgedragen uit voorouderlijnen) geheeld wordt.
 • Zowel je liefdesrelatie als de zakenrelatie worden fijner en meer relaxt. 
 • Je geeft vrij en blij uiting aan wat je denkt, voelt en wilt in je liefdesleven
 • Je raakt meer verbonden met jezelf en je partner
 • De vele handvatten en healings helpen je om makkelijker intimiteit op te bouwen op meerdere lagen in je leven en bij jezelf te blijven.
 • Ontwaking en verdieping van je seksuele/creatieve kracht: je staat meer en bewuster in contact met dit potentieel om je diepste verlangens te manifesteren. 
 • Je bent diep verbonden met je Vrouwelijke en Mannelijke essentie 
 • Je relatie met anderen wordt hierdoor veel fijner en liefdevoller 
 • Jouw beleving van seksualiteit vindt makkelijker plaats vanuit het bewustzijn van de ziel 
 • Je staat veel meer in contact met het je lichaam en het leven 
 • Je leeft vanuit jouw eigen unieke energieveld en bent in staat om dichter bij jezelf te blijven. 
 • Je voelt je lichter, ontspannender en gelukkig.   

   

Dit zijn de dagen waarop het gaat gebeuren!
In totaal zijn er 4 online sessies van ieder 2 uur.
en 2 nazorgsessies van 1,5 uur 

 

24 november 19.30 – 21.30 
8 december: 19.30 – 21.30 
20 december: 19.30 – 21.30 
Prachtige overgang maak je nu naar het nieuwe jaar:
10 januari 2024: van 19.30 – 21.30uur
Follow up: 9 februari:  19.30 – 21.00 uur
6 maart: 19.30 – 21.00
Waar vinden de sessies plaats ?  
Binnen een veilige en prive Online omgeving via Zoom 
Hoeveel mensen kunnen er deelnemen?
Het aantal deelnemers is maximaal 8 
 
Wat kost het? 

De werkelijke waarde van dit 3 maanden groepsprogramma is € 997,- excl btw. Om het voor meer mensen mogelijk te maken hanteer ik alleen dit jaar nog lagere tarieven. 

Voor alle voorbereiding en uitvoering van het 3 maandsprogramma vraag ik het lagere tarief van:
€497,- excl btw. Totaalbedrag: € 601,37.
Termijnbetalingen zijn bespreekbaar.
Heb je vragen? Wil je liever een VIP programma waar we 3 maanden 1 op 1 werken? Neem dan gerust contact op via: info@janeharidat.com.
Of bel naar 0637036828