Boekpakket Vrede sluiten met je afkomst

29.50

Lieve lezer, dank dat je het boekpakket rechtstreeks bij mij koopt. Ik signeer met veel plezier het boek voor je. Belangrijk is om te weten dat ik vanaf 1 juni het aangeschafte boek kan signeren en sturen naar je omdat ik van 27 maart tot en met 31 mei op Hawaii ben. Wil je het sneller lezen, schaf dan het digitaal boek aan op www.mahalinisproductions.com
Het boekpakket bestaat uit het boek, een digitaal werkboek en helende boodschap Aloha-meditatie. Vergeet a.u.b. niet om je emailadres door te geven om deze twee belangrijke bestanden te ontvangen. Dit doe je door simpelweg een bericht te sturen naar info@janeharidat.com.
Met dit boek draag ik graag bij aan jouw persoonlijk geluk op aarde. Ik laat zien hoe ik van hel naar heil ging om vervolgens een bezield leven te leiden. Dat gun ik jou ook van harte. Heb je vragen? Stel ze via info@janeharidat.com.

Goed om te weten: de prijs is inclusief btw en verzendkosten( Track & Trace).

Op www.janeharidat.com kun je een uitgebreide reading en healing boeken.. En vind je mijn aanbod wat bijdraagt aan het vergroten van jouw geluk.
Op www.mahalinisproductions.com lees je de ervaringen van andere lezers en nog veel meer.

 

In liefde aangereikt,
Jane Mahalini
Hier kun je meegenieten van de feestelijk boeklancering. Op www.mahalinisproductions.com kun je een kijkje in het boek nemen.

 

Op woensdag 5 april start live vanuit Hawaii de bijzondere en belangrijke vergevingsceremonie om los te komen van koorden uit de voorouderlijnen. Vergeving is een belangrijk thema uit mijn boek.  Meer info vind je hier.