Komen de Spirits van Hawaii zomaar helpen bij een Tantrabehandeling.

Wow! Wat een ervaring mocht ik op 2e Paasdag een klant meegeven. We noemen haar voor het gemak Els.
Els belde mij op Goede Vrijdag op voor een Tantrabehandeling. Ik had het gevoel dat ik haar op 2e Paasdag moest helpen. Pasen heeft voor mij de betekenis van Onvoorwaardelijke Liefde
Altijd goed om dan de kracht van Pasen te gebruiken.
Ze kwam binnen met mooie rode Lelies omdat ze het waardeerde dat ik mijn 2e Paasdag opofferde.

Zo voelde het niet voor mij. Ik hou van de liefdevolle transformerende kracht van Pasen en werd mij juist door de aanvraag van Els de gelegenheid geboden om deze kracht in te zetten ten behoeve van haar.

Tijdens de reinigende meditatie die ik altijd voorafgaand aan een behandeling doe, kwam Laka, de godin van het eiland Kauai, van het regenwoud, overvloed, sensualiteit, Hula, de heilige dans van Creatie, meteen binnen.
Els was in 1996 op Kauai geweest.

Laka bedankte Els tijdens de sessie voor haar komst naar Kauai. Hawaii was Els dus niet vergeten. Haar imprint was achtergelaten en Laka pakte dat op.

Laka vroeg mij om Els terug te brengen naar het moment waarop Els in 1996 angstig en met knikkende knietjes op een pad langs de kust liep.

Het pad liep langs een steil ravijn. Het waaide enorm en de golven sloegen hoog op tegen de rotsen.

Els liep dus weer op het pad en voelde opnieuw haar oude angsten. Laka was speciaal voor haar gekomen om haar van haar angsten af te helpen. Er werd een mooi ovaal gat gemaakt in de lava, vlak naast pad.

Dit gat werd de schoot van Laka.

Els mocht het pad verlaten en in de schoot van Laka gaan liggen. Zij voelde de warmte van Laka’s schoot.

Hoog bezoek

Kanaloa, de broer van Laka en God van de Oceaan deed opeens zijn intrede en vulde de schoot met oceaanwater. Er werd een nieuw baarmoeder gemaakt waar Els in kon liggen. Els ervoer rust en kalmte.

Het oceaanwater vloeide in energievorm via de voeten het lichaam van Els binnen en maakte alles wat losgelaten mocht worden, week zodat het makkelijker het lichaam en onderbewustzijn kon verlaten.

Ze voelde zich gewichtloos worden, haar lichaamsklachten verdwenen. Ze voelde zich gedragen.

Zij zag allerlei beelden van sproeiende energie uit haar lichaam komen.

Ik zag nog zoveel gebeuren, ik zag hoe zij geheeld werd van de oude angst om haar stappen op aarde te zetten. Oude angsten om steeds weggewaaid te worden als zij haar pad durfde te lopen. De woeste oceaan kwam naar haar toe en bood haar de werkelijke kracht van het water, ze werd er rustig en kalm door. Haar emoties kwamen tot rust. Ze mocht zich weer gedragen voelen in de schoot van het Goddelijk VrouwZijn.

Ik heb haar nog verder laten helen door deze hele bijzondere Spirits of Hawaii, totdat ik van hen het teken kreeg om haar te masseren. Hierdoor konden de aangereikte healings op alle lagen van het bewustzijn worden geintegreerd.
Ik werkte twee uur aan het lichaam. Er kwamen nog meer oude stukken vrij die te maken hadden met het zoeken naar erkenning buiten zichzelf.
Die konden getransformeerd worden naar het vinden van erkenning in zichzelf.

Bestaansrecht.

Vanuit mijn praktijk en eigen leven weet ik dat wij vaak buiten onszelf naar erkenning zoeken. Erkenning zoeken voor onszelf is het erkend worden in ons bestaansrecht.
Wij hebben al bestaansrecht simpelweg omdat wijzelf voor ons bestaan kozen.

Wij zijn het bestaan zelf. Wij kozen zelf het moment uit om te incarneren op aarde, dus maakten we gebruik van ons recht om te bestaan. Het is niet meer dan logica dat we onszelf alle bestaansrecht en erkenning reeds hebben toebedeeld. Klinkt cryptisch, maar is logisch.

Deze door mij aangereikte inzichten, maakten dat Els haar oude stukken met betrekking tot het erkend worden kon gaan helen.

Els voelde zich na de massage verlost van vermoeidheid en de eeuwige strijd om erkenning te krijgen van anderen.
Ze kreeg van mij oefeningen mee om deze bevrijding vast te houden.

Dank aan de Spirits

Voordat Els vertrok legde zij een witte veer op het altaar neer om The Aloha Spirits van Hawaii te bedanken.
The Spirits vergeten nooit dat je op Hawaii geweest bent.
Tijdens onze samenwerking bereiken ze jou weer via mij en geven jou jaren later wat je nodig hebt. Altijd op het moment waarvan zij weten dat jij er klaar voor bent.

Ervaringen na een paar dagen

Els liet mij na een paar dagen weten hoe het met haar gaat.

“Lieve Jane, de pijn in mijn rug en stuit, waren na een nacht verdwenen wat mij het vertrouwen in mijn eigen energie teruggaf waardoor er meer mogelijk is dan ik gedacht had. Het effect op andere niveau’s laat zich nog niet in woorden omschrijven. Ik ervaar meer rust en zelfvertrouwen. Heel veel dank aan de werking van de massage. Namaste aan alle Spirits van het Al-Een”.

Zij laat weten dat de massage nog doorwerkt.

Nou, wat een belevenis.
Ik ben ieder moment weer dankbaar voor de zeer soepele samenwerking met The Spirits van Hawaii.

Ik krijg bijna spijt ervan dat ik midden mei 2019 ophou met het aanbieden van de Tantramassages.

Maar Hawaii wilt nu alle aandacht van mij. En dat ga ik het geven.

Wil je het zelf ervaren?

Ga mee naar Hawaii op 29 oktober a.s. en ervaar de ene magische healing na het andere.

Op Hawaii zelf is de helende kracht natuurlijk vele malen sterker.

Aloha Pumehana, from my heart to yours.

Jane

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: