You will speak for the 12 tribes of IsraelSpreekverbod

Ik ben nauwelijks een paar jaar oud als ik ontdek dat als ik niet vrijuit kan zeggen wat ik wil. Ik krijg klappen en word uitgemaakt voor vrijpostig. Ik klap al gauw dicht en de ingeslikte woorden veroorzaken jarenlang een gevoel dat ik toendertijd niet herkende als spanning die zich later vastzette als een diepe angst.

Ik had geleerd om anderen, vooral ouderen niet aan te kijken omdat dat respectloos zou zijn. Dit in combinatie met het niet mogen spreken zorgde voor de nodige pijn, frustraties en een enorm laag zelfbeeld.

Het was eigenlijk toen heel gewoon dat ik niet mijn mening mocht zeggen. Het maakte mij verlegen en bijna apatisch.

En toch….waren er van die momenten waarop ik niet dichtsloeg maar juist mijn mening gaf…. Agressief en ongecontroleerd, maar ik gaf er uiting aan. Soms met alle gevolgen van dien.

Blijkbaar had mijn innerlijke stem het niet helemaal opgegeven en borrelde steeds meer als een vulkaan naar boven.

Mentale taal versus taal van het hart

Toen ik naar Nederland kwam en van mij verwacht werd dat ik mensen aankeek en mijn mening gaf, kwam ik in een behoorlijk lastig pakket terecht.

Ik was doordat ik niet verbonden was met mijn hart en daardoor nog teveel vanuit mijn hoofd en bestaansangsten leefde, te bang en verkrampt om mijn eigen mening te uiten. Hierdoor werd de mening van de ander mijn mening. Ik was te bang om er niet bij te horen.

Ik kreeg ook opmerkingen over een accent waar ik mij in Suriname nooit zorgen over gemaakt had. Ik kreeg jarenlang last van een verkrampt gevoel in mijn kaken als ik Nederlands sprak. Het voelde niet natuurlijk. En deed ik mijn best om mijn natuurlijk accent te overbruggen.

Achteraf beschouwd weet ik dat een accent niet belangrijk is. De taal van het hart overstijgt alle soorten accenten en is in wezen het enige dat telt. Eisen stellen aan accenten is manipulatie om mensen te onderwerpen aan externe goedkeuring. Dit soort ervaringen horen bij het proces om terug te keren naar zelfliefde, zelfacceptatie en zelferkenning.

De zegeningen

Die herinneringen aan de klappen is het grootste deel van mijn leven bij mij gebleven totdat ik tijdens mijn sprirituele groei ontdekte dat die oude angst mijn grootste zegen zou worden. Ik dwong mezelf om te praten in groepen en te geloven dat wat ik zei er toe deed. Ik daagde mezelf uit om voorzitterschappen te gaan doen. Trainingen te verzorgen zonder daar voor opgeleid te zijn.

Ik zorgde ervoor dat ik zelf steeds meer angst overwon door op podia te staan met dans, toneel etc. Alles in mij schreeuwde om expressie, ook al wist ik niet precies de diepe bedoeling ervan.

Ik bleef van alles doen om in de schijnwerpers te staan en voelde hoe heerlijk het was om vanuit mijn hart te spreken. Elke kleine en groter succes hielp mij om door mijn sprekersangst heen te breken.

Ik kreeg steeds meer contact met mijn hart en voelde hoe Boven haar waarheid via mij wilde doorgeven aan de wereld.

De boodschap

In oktober 2008 ging ik naar Hawaii waar ik van de Spirits from Hawaii ene belangrijke boodschap kreeg: “You will speak for the 12 tribes of Israel”.

Ik dacht dat ik mij met politiek van Israel moest gaan bemoeien. Om eerlijk te zeggen dacht ik toen van “neeee, liever niet, maar als ik dat daar Boven heb afgesproken… nou ja, dan moet dat maar…”.

Ik kwam er gelukkig achter dat de Spirits met de 12 stammen de wereld bedoelden. Ik wist toen absoluut niet waarom ik deze boodschap kreeg. Ik dacht toen dat ik een spirituele leider moest worden.

Mijn ontdekking

Ik ontdekte door de jaren heen dat zuivering van onze seksualiteit van schaamte, oordeel en schuld hard nodig was. Ik kwam met Jezus en Maria Magdalena, Mozes, Pele en andere Spirits uit Hawaii en andere tradities te werken en ging toen volledig staan voor seksualiteit.

Ik voelde vanuit mijn hele wezen dat deze zuivering noodzakelijk was om terug te kunnen keren naar onze essentie.

De zuivering van onze seksualiteit werd mijn hoofdmissie. Ik kwam te weten dat ik onder andere hiervoor naar de aarde was gekomen. Dit is een van de vele belangrijke afspraken tussen mij en God.

Mijn passie om te spreken werd steeds groter.

Ondertussen werkte ik mij door aan alle diepgewortelde oude angsten uit dit en vorige levens heen waar ik vermoord was omdat ik mijn waarheid sprak.

Ik overwon dit allemaal. Liet mij in 2018 internationaal trainen en kwam steeds meer thuis in de Engelse taal.

De eerste talkshow is de start om op wereldpodia te komen

Op kleine schaal ben ik al bezig met de zuivering van de seksualiteit en nu is de tijd aangebroken om het wat groter aan te pakken, totdat ik op hele grote podia sta om via mijn woorden, speelsheid en luchtigheid, onze seksuele trilling te helpen verhogen bij steeds meer mensen.

Ik heb Hawaii op 20 december 2012 mogen zien wie ik Ben en hoe ik de hele aarde zal bereizen. Ik zie mezelf staan als het enorme transparante Lichtwezen dat de aarde in haar handen vasthoudt en deze ronddraait en als de bol helemaal rondgedraaid is, een hele diepe zucht van verlichting slaakt omdat de taak is volbracht is.

Ruim 12 jaar geleden kwam tijdens een NLPtraining naar voren dat ik talkshows zou gaan doen. Ik dacht dat dat door Oprah kwam. Ik heb dit jaren laten rusten.

Op 29 november is het dan eindelijk zover. En doe ik mijn eerste Talkshow over Soul Sex, het vrijen vanuit hart en ziel.

Ik ben dankbaar voor alle ervaringen, personen en situaties die mij gevormd hebben zodat ik nu onze seksualiteit, middels het spreken, kan helpen zuiveren van schuld, schaamte en oordeel. Hoe gaaf en leuk is dit…….Ik kan niet wachten om op podia te staan met duizenden mensen in de zaal.

Volledig thuisgekomen in de taal van mijn hart, die boven alle andere talen staat en mijn kaakspieren altijd ontspannen houdt, geef ik mijn ziel nu het wereldpodium.

Op 20 november is mijn eerste talkshow. Ik nodig jou van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Hier kun je er alles over lezen.

In liefde, Jane

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: