Waarom een gebroken hart echt moet helen

Jarenlang liep ik met hartzeer rond. Terwijl het oude nog niet was geheeld, kwam daar vaak de nieuwe bovenop.

Wat een hel is dat toch het grootste deel van mijn leven geweest. Ik hield te lang vast aan pijn en verdriet. Ik dacht zelfs heel vaak dat ik de oude pijn reeds lang verwerkt had, maar werd in elke nieuwe relatie weer verrast met onverwerkte stukken.

Daardoor genoot ik nooit optimaal van mijn relaties, was altijd verdrietig en achterdochtig. En liep het natuurlijk ieder keer mis.

Wat was er eigenlijk aan de hand?

Door vast te houden aan alle jeugdbagage, vaak afkomstig uit mijn voorouderlijnen, bleef ik keer op keer deze pijnlijke lijnen voortleven. Ik leefde eigenlijk niet mijn leven, wist niet eens wat dat was, maar leefde de energien en pijnen en patronen van anderen.

Wat waren de gevolgen?

Mijn gebroken hart zorgde ervoor dat ik letterlijk de verbinding met mijn hart en het hart van anderen kwijt was. Ik was de lijn naar mijn eigenliefde, zelfacceptatie en erkenning totaal kwijt.

Ik leefde zo vanuit angst dat de relatie weer opnieuw stuk zou gaan, wat natuurlijk gebeurde. Ik was daarnaast door de verbroken lijn met mezelf ervan overtuigd dat ik niks waard was. Ik vond het heel moeilijk om mezelf volledig te openen om liefde te ontvangen en liefde te geven. Ik was voortdurend bezig om liefde, erkenning, goedkeuring en acceptatie bij de ander te zoeken. Werd hierdoor een speelbal van het leven. Ik was echt nooit tevreden. Ik had op alles en iedereen kritiek. Leefde vanuit een slachtofferrol. En vond dat de ander mij gelukkig moest maken.

Mijn gebroken hart zorgde er ook voor dat ik vanuit voorwaardelijke liefde leefde terwijl mijn diepste verlangen was om vanuit mijn essentie, dus vanuit onvoorwaardelijke liefde te leven en lief te hebben. Ik wilde vrij, blij en gepassioneerd genieten van de liefde, wat onmogelijk bleek met een hart dat aan diggelen was geslagen.

Mijn hemel wat was dit een hel!

Wat is nu de situatie?

Hemeltjelief hoe heerlijk is het om een geheeld hart te hebben! Wat is het heerlijk om zo vanuit een diep zelfvertrouwen en verankering in mezelf, vanuit een zalige liefde voor mezelf te leven.

Niet zo raar toch? Want mijn hart is geheeld en daarmee heb ik de verbinding met mezelf volledig hersteld. Ik ervaar innerlijke vrijheid. Ik hoef geen moeite te doen om op te vallen bij mooie mannen. Ik val gewoon op doordat ik mezelf ben en ik vanuit mijn hart geniet van wie ik ben. Ik geniet van de liefde, ik geniet volop van de aandacht van anderen zonder ooit hiervoor te bedelen of om te vragen. In relaties ben ik geen speelbal meer, maar heb ik leiding over dat wat ik wil en hoe dat voor mij goed voelt. Met alle respect voor de ander. Ik heb alleen nog maar onvoorwaardelijke liefde voor mezelf en iedereen die ik ontmoet. Ik leef vanuit een diep verankerd innerlijk leiderschap. En sta voor wie ik ben.

Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat het mijn plicht is om vanuit mijn hart te leven en te Zijn. En daarvoor had ik mijn hart te helen. Ik ben niet meer bang om mijn hart volledig open te zetten.

Ervaar ik dan nooit meer afwijzing of pijn? Jazeker. Maar de snelle transformatie bij dit soort ervaringen is echt ongekend. Ik pak heel snel de diepere betekenis van de ontmoeting, en geniet dan nog meer van mijn leven dan voor de ervaring.

Leven en liefhebben vanuit een geheeld hart maakt dit allemaal mogelijk.

De rol van Hawaii in mijn helingsproces

Ik heb wereldwijd veel gedaan aan healings. Hierdoor werk ik met vele Spirituele Meesters vanuit verschillende tradities samen om anderen te helpen helen. Zo ook met de kracht van Hawaii.

Ik moet bekennen dat de kracht van Hawaii mij enorm heeft geholpen om mijn hart te helen. Ik heb een mooie healing opgenomen die door de Spirits van Hawaii doorgegeven is. 

Lieve Vrouw, lieve man

Is jouw hart gebroken, ervaar je hartzeer? Wil jij weer leven vanuit blijdschap en liefde?

Laat dan de Spirits of Hawaii je helpen om jouw hart weer te helen.

Je kun de opname hier downloaden. Deze healing kun je net zo vaak als je wilt gebruiken. 

Wil je hier praktisch bij geholpen worden? 

Geef mij dan een belletje op 0637036828 of stuur mij een mailtje op info@janeharidat.com.

Samen kijken we naar wat je nodig hebt. 

Gun jezelf het leven en liefhebben vanuit jouw Hart. Het is je geboorterecht.

In liefde, 

Jane Haridat

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: