Voorverkoop Boek Vrede sluiten met je afkomst

Welkom bij de voorverkoop Boek Vrede sluiten met je afkomst

Lieve vrouw, lieve man,

Het is fantastisch om jou mijn boek Vrede sluiten met je afkomst te mogen aanbieden.

Op deze pagina vertel ik je graag alles over het onderwerp. De informatie word je op twee manieren aangeboden.

1. Je kunt het interview met Joyce Beckker beluisteren.

In het interview vertel ik haarfijn wat vrede sluiten met je afkomst is en waarom het voor iedereen heel belangrijk is. Ook vertel ik over het ontstaan van het boek.

2. Wil je het liever gewoon lezen?

Dat deel ik graag de tekst die op de achterkant van het boek staat:

“Let your worst things become your greatest gifts” 

(Tony Robbins) 

Verlang je naar een gelukkig en bezield leven op aarde? 

Loskomen van verwarrende en pijnlijke menselijke ervaringen, 

zodat je vanuit je werkelijke waarde leeft en liefhebt?  

Dit boek leidt jou naar jouw innerlijke bevrijding op alle vlakken van jouw leven.

Naar een leven in onvoorwaardelijke liefde en compassie voor jezelf en de ander. Bezield en vrij. 

Dit is het persoonlijk verhaal van Jane Haridat (geboortenaam Jeane) die, na een leven vol zelfhaat, misbruik en zelfmoordneigingen, haar werkelijke waarde terugvindt als mens, vrouw, seksueel wezen, geliefde en moeder.

Zij ruilt dit leven in voor een bezield leven door vrede te sluiten met haar afkomst, dat wil zeggen met haar gehele menselijke bestaan. 

Jane maakt van haar hel een heil.  

Zij heeft als Teacher & Healer on Soul Embodiment & Sacred Sexuality reeds honderden vrouwen en ook mannen geholpen om vrede te sluiten met hun aardse bestaan en een bezield leven te leiden.  

Hoewel geschreven vanuit haar Hindoestaanse afkomst is dit expertboek bestemd voor elke vrouw, uit alle windstreken, die naar Zichzelf verlangt en haar werkelijke waarde wil ontdekken door de bevrijding van schuld, schaamte en oordeel op haar vrouw-zijn, seksualiteit, lichaam.  

Dit boek is ook bestemd voor elke man die de vrouw werkelijk wil leren kennen en liefhebben om bij zichzelf als man thuis te komen.  

Jane biedt naast haar lessen een praktisch werkboek. Hierin staan duidelijke stappen en praktische oefeningen om jouw eigen zielenreis te beginnen of deze te vervolgen. 

Dit is wat Roy Martina, holistisch arts en auteur van de wereld bestseller ‘Emotioneel Evenwicht’, na het lezen van het boek, zegt:
“Ik ben in totaal 40 keer verhuisd.
Ik heb voor het lezen van dit boek nooit nagedacht om vrede te sluiten met mijn afkomst, en de discriminatie die ik heb ervaren op Aruba, Curaçao, Nederland, Zwitserland en Amerika. Nooit over nagedacht. Na het scannen van dit boek ben ik in meditatie gegaan en de meest pijnlijke momenten van mijn reis over de wereld, gaan beschouwen. Ik voel me herboren, ik begrijp het nu beter.
Het allerbelangrijkste voor mij dat Jane in haar boek verwoordt is een weg om meer inzicht te krijgen in jouw verhaal, in jouw reis en om je delen van je amnesie weer te herinneren. Ik kan het iedereen aanraden, ook als je denkt geen problemen te hebben van je afkomst. Dit boek gaat niet alleen om jou maar een thema waar veel mensen mee zitten. Misschien ook vrienden en geliefden die door het lezen van dit boek, ook een feest van herkenning kunnen hebben.
Dank je wel Jane dat je de adviezen van je geesten/Spirits hebt gevolgd en een stukje heling hebt gekregen dat je nu deelt met anderen.”

Voorverkoop dankbaarheidskadootjes

Als je het boek in de voorverkoop aanschaft, schenk ik je graag drie kadootjes.

 

Mijn eerste kado: Als extra ondersteuning op je pad naar meer liefde, blijdschap, vrijheid en bezieling, heb ik een prachtige helende meditatie opgenomen voor je. De waarde van deze meditatie is € 47,- excl. btw.

Voor jou is dit gratis omdat ik dankbaar ben dat je mijn boek nu al aanschaft.

Meteen na de betaling via het inschrijfformulier, op het eind van deze pagina, kun je de helende meditatie downloaden. Je ziet een plaatje verschijnen met een Boeddhabeeld in mijn handen. Daar staat les 1 op. Klik daarop!

Gebruik het zo vaak als je wilt. De kracht die daarin zit, helpt je om oude emoties los te laten en nieuwe inzichten te krijgen. 

Tip: Combineer de meditatie met de oefeningen uit het boek en groei harder!

Mijn tweede kado is dat ik in de voorverkoop de verzendkosten voor mijn rekening neem. Je betaalt voor het boek en het werkboek € 24,47. Na de voorverkoop kost het € 27,50

Mijn derde kado is dat ik bij het signeren vooraf intune op jou waardoor jij een gesigneerd boek met daarin een speciale persoonlijke boodschap ontvangt.

Geef op de meditatiepagina, na de inschrijving je volledig adres op alsook voor wie het boek gesigneerd mag worden. 

Schrijf je onderaan de pagina in om het boek aan te schaffen. Na de inschrijving voldoe je de betaling en ontvang je meteen de beloofde helende meditatie voor jouw persoonlijke healings.

Hoe krijg je het boek?

Het boek overhandig ik je graag persoonlijk bij de boekpresentatie in november of december, (juiste datum volgt heel snel).

Je krijgt van mij een persoonlijke uitnodiging hiervoor.

Als je er niet bij kunt zijn, wordt het boek toegestuurd naar het adres dat je opgeeft. De verzendkosten zijn volledig voor mijn rekening als het boek binnen Nederland wordt verzonden. Buiten Nederland maar wel binnen Europa, reken ik slechts € 3,50 voor de verzending. 

Ik wens jou, in afwachting van het boek, alvast prachtige healings toe tijdens het beluisteren van de meditatie.

Onderaan de pagina vind je het inschrijfformulier dat je naar het betalingssysteem leidt waar je mij laat weten naar welk adres het boek gestuurd moet worden als je het niet zelf in ontvangst kunt nemen.

In liefde en blijdschap,

Jane Mahalini Haridat

Privacygarantie: Jouw gegevens zijn veilig bij mij.  Ze zullen nooit aan derden worden doorgegeven. Met jouw inschrijving geef  je Jane Haridat toestemming om inspiratiemails te sturen. Je bent ten alle tijde vrij om je uit deze lijst van Jane Haridat uit te schrijven.
%d bloggers like this: