fbpx

Testimonials

Testimonials

Slider
Eveline
 Mijn lijf gaf aan dat er iets verwerkt mocht gaan worden. Ik maakte een afspraak met Jane en in een paar weken tijd deed ik een paar intensieve en diepgaande coachingssessies. Heel kundig begeleidde Jane mij door de verwerking, en ik kwam tot heldere inzichten die me bevrijdden van schuld en schaamte. Ik kon verder, en hoe! Ik durfde na de coaching mijn hart te openen en zowel in mijn werk als privé heeft het mij heel veel gebracht. Wat een rijkdom om zo mezelf te kunnen zijn! Ik zie nu kansen op mijn pad komen die mij in staat stellen om mij nóg meer vanuit mijn hart te ontplooien! Met mijn hart open ik nu deuren die voordat ik door Jane gecoached werd, gesloten waren. 
 Jane is een puur iemand. Door bij haar langs te gaan, gebeurt er al iets in de energie. Dit heb ik zelf mogen ervaren met de 3 sessies die ik bij haar heb gehad. Ik voelde dat ik nog meer naar binnen mocht gaan en mijn vrouwelijke energie mocht versterken. Juist door de combinatie van de aanpak kon er enorm veel loskomen EN op gang komen. In de weken na de sessie ervoer ik een enorme reactie van mijn lijf en mijn hoofd. Daarna stabiliseerde het en merkte ik een groot verschil van voor en na. Al na 3 sessies ben ik nog veel meer in contact met mijn gevoel EN durf ik beslissingen te nemen op basis van liefde voor mezelf. Van een pleaser naar anderen, zet ik nu wat ik fijn en belangrijk vind op 1. Wat zowel in mijn werk zich heeft doorgezet, als naar mijn privé-leven. Ik ben Jane heel dankbaar dat ze mij dit heeft gegeven. Als jij ook behoefte hebt aan meer eigenliefde, is Jane de aangewezen persoon om bij langs te gaan. Juist door haar hele aanpak, haar energie, haar Zijn.  
Astrid Koelewijn
 ''Lieve Jane, vanaf het moment dat ik via via op jouw site terecht kwam, wist ik dat ik bij jou moest zijn. Je creëert een liefdevolle, veilige sfeer die nodig is om mezelf open te stellen. Jouw manier van werken heeft mij inzichten, (her)erkenning en het voelen van het stromen van mijn levenskracht opgeleverd. Het heeft mij mijn veilig basis teruggegeven. Hierdoor sta ik nog meer en beter in mijn kracht. En dat voelt goed! Dank je wel voor wat je doet. Het is bijzonder!''  
Diana Vieveen
 Al enige tijd was ik mij bewust dat mijn vrouwelijke energie om vele redene niet goed kon stromen. Jane kwam op mijn pad en bij haar verhaal over haar bedrijf en haar aanbod kreeg ik kippenvel over mijn hele lijf. Dit was het! Dit was de plek waar ik aan dat stuk moest gaan werken. Dus een afspraak gemaakt en blanco naar binnen. Bij binnenkomst al gelijk een goed gevoel over de ruimte en vooral de vrouw die mij verder gaat helpen in dit stuk van mijn ontwikkeling. Na een intensieve VIPdag ging ik met diepe bewondering en verwondering de deur uit. Wat een intensiteit, wat een ontdekkingsreis. Ik ben behoorlijk diep gegaan om te voelen waar en waarom ik mijzelf een rol heb aangemeten, en hoe ik die na al die jaren nog leef. We hebben hem zichtbaar, voelbaar en hoorbaar gemaakt. Het doet heel veel met je emotioneel en lichamelijk. Maar door de veranderingen in mijn lichaam en geest bemerk ik dat ik belangrijke stappen in mijn ontwikkeling heb gezet. Ik ben heel blij met Jane. Dankzij haar heb ik grote stappen gezet in mijn leven, waar ik anders was blijven steken. Ik vind het fijn dat ik ook na de sessies op Jane kan blijven rekenen. Jane is een absolute aanrader als je jouw heilig vrouwzijn wilt leren kennen en wilt leven vanuit jouw eigen energie. Dat is voor mij het leven vanuit mijn essentie. 
Josje Feller
 De behandeling bij Jane was in één woord bevrijdend. Het voelt veilig bij Jane. Haar werk is niet gericht op de platte seks, maar met het herstellen van de mannelijke en vrouwelijke energiën in je. Daardoor kom je echt in diep contact met jezelf, je seksualiteit, je lijf. Zie haar werk niet alleen als een cadeautje aan jezelf, maar vooral als een manier om oude( vaak zeer onbewuste!) blokkades op te lossen. Daardoor kom je terecht in je essentie. 
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands