Mijn persoonlijke brief aan mannen

Lieve man,

Ik werd afgelopen dagen door een paar van mijn mannelijke klanten zo enorm gemotiveerd, dat ik vanmorgen besloot om deze brief aan jou te richten.

in deze brief wil ik je graag een beter geven van het werk dat ik doe door de persoonlijke verhalen van deze twee mannen te delen.

Ik heb, zoals je misschien gelezen had in mijn eerdere post, een paar maanden geleden besloten om mijn werk meer op vrouwen dan op mannen te richten. De reden daarvoor was dat ik al een paar jaar continu last had van mannen die alleen maar met mij wilden werken als ik ze een happy ending gaf. Ondanks dat de informatie over mijn diensten duidelijk op de site vermeld stond.

Ik lever namelijk geen seks en doe geen seksuele handelingen.

Het einddoel van mijn werk op het gebied van seksualiteit is het bereiken van de staat van totale Zelfliefde, -acceptatie en erkenning van wie jij werkelijk Bent. Daarvoor help ik mensen om zich te bevrijden van blokkades op hun seksualiteit ontstaan door bijvoorbeeld geinternaliseerde schuld, schaamte en oordeel. Door deze bevrijding keer je terug naar het liefhebben vanuit jouw essentie. Zoals dat ooit was. Jouw liefdesleven bijvoorbeeld vindt voortaan plaats vanuit totale verbinding met jezelf en de ander.

Toen ik die bewuste keuze maakte om mij voortaan op vrouwen te richten, wist ik ook dat de mannen die ik mocht gaan helpen vanzelf naar mij toegeleid zouden worden. Achter de schermen bleef ik deze mannen helpen.

Dit is wat ik jou vandaag wil laten weten. Ik ben er dus nog steeds voor jou, lieve man.

Persoonlijke verhalen

Ik deel hier graag, met hun toestemming, het verhaal van Rene en John.

Zij motiveerden mij tot het schrijven van deze persoonlijke brief, doordat zij mij vertelden wat de impact van de sessies met mij, is op hun leven in het algemeen, specifiek op hun liefdesleven en de manier waarop zij met zichzelf omgaan.

Zij zijn nu beiden beter in staat om zichzelf te accepteren zoals zij zijn. Hierdoor ervaren zij nu de diepere verbinding met zichzelf en gaat het op alle lagen van hun leven beter.
Je hebt geen idee hoe blij en zielsgelukkig deze mannen mij maken door hun feedback.

Ik ben blij omdat ik hen vanuit mijn vrouwzijn en professionaliteit mocht helpen om kwaliteit en onvoorwaardelijke liefde in hun (liefdes)leven te brengen.

Over Rene, een veertiger.

Ik had Rene afgelopen januari aan de lijn. Rene was totaal vastgelopen in zijn relatie. Zijn levensenergie oftewel zijn seksuele energie was behoorlijk laag. Hij had totaal geen zin om zijn vrouw aan te raken of zelf aangeraakt te worden. Voelde zich schuldig en klein omdat zijn huwelijk op de klippen liep. Hij was heel erg boos op zijn vrouw omdat die volgens hem ervoor zorgde dat hij zich klein voelde.

Ik heb in maart/april een paar weken intensief met Rene gewerkt. Hij belde mij opeens afgelopen vrijdagmiddag op en liet mij dolblij liet weten dat de relatie met zijn vrouw sterk verbeterd was. Hij vertelde dat hij al mijn tips en adviezen gevolgd had en daarmee zijn huwelijk gered.

Els, zijn vrouw was dolblij dat zij nu sinds april een totaal andere man in huis en bed had. Zij hadden de afgelopen maanden hard gewerkt om een andere beleving van seks te krijgen. Door echte intimiteit vanuit hun hart op te bouwen was hun seksleven enorm verbeterd.

Seks was geen pornoactiviteit meer waar gescoord moest worden maar een liefdesbeleving vanuit het hart.

Rene heeft heel wat kindstukken bij mij losgelaten zodat hij nu veel meer in verbinding staat met de ECHTE RENEE en kan daardoor zichzelf ZIJN in zijn huwelijk. Dan stroomt opeens de seksuele energie als een gek.

Hoe zalig is dit! Alsook het gegeven dat ik steeds meer mannen ontmoet die echt vanuit hartsverbinding willen leven en vrijen.

Het verhaal van John, de andere veertiger.

Ik heb 1,5 jaar geleden heb ik met John samengewerkt.
John’s hart was redelijk dichtgegaan na vele teleurstellingen op het gebied van relaties en pijnlijke ervaringen in de familie. Hij wilde graag zijn seksuele flow weer laten stromen en verlangde naar een relatie.

Ook hij deed een aantal sessies bij mij en liet mij op 17 augustus, het volgende weten:

“Jane je hebt veel voor mij betekend met het volgen van de sessies bij jou. Ik pluk er nog steeds de vruchten van. Ik weet niet of ik nu kan zeggen dat ik van je hou, klinkt misschien een beetje vreemd. Laat mij zeggen dat ik jou enorm waardeer”.

Ik schreef hem terug dat hij best wel mag zeggen dat hij van mij houdt. Hoe mooi is het als je dat tegen elkaar kunt zeggen zonder daar iets verder mee te willen. Ik zeg voortdurend tegen mijn klanten dat ik van ze hou. Onvoorwaardelijke liefde is immers heel zuiver en onschuldig.

Enne.. We willen toch van die schuld, schaamte en oordeel af??.

En stel je voor zeg, dat ik als healer/teacher op seksualiteit zelf moeite zou hebben om mijn liefde te uiten! Dus mag John gerust tegen mij zeggen dat hij van mij houdt want daarmee drukt hij vanuit het veilig gevoel dat hij bij mij ervaart, zijn pure liefde uit voor mij als mens. En ontvang ik onvoorwaardelijk deze liefdesverklaring zonder daar iets achter te zoeken.

Ik kreeg van John nog een specificatie van zijn resultaten. Mijn reactie raakte hem blijkbaar want hij zei tegen mij dat hij nu zelf emotioneel werd.”Ik word op mijn oude dag een sentimentele oude man”.

John is volgens mij stukken jonger dan ik hahaha.. Zo grappig.

Goed, hier is zijn specificatie: ” de sessies hebben even moeten bezinken. In 1 woord kan ik zeggen dat mijn “mindset” is veranderd. Niets is nog zwart/wit, goed of slecht meer. Ik vraag mij nu af hoe ik met situaties omga of juist niet omga en wat ik ervan leer. Naast een veranderde mindset, is er zelfacceptatie, acceptatie van mijn lichaam met al zijn uitsteeksels en vormen. Er is acceptatie van mijn buikje en billen. Op deze wijze accepteer ik dus beter mijn seksualiteit.

Thanks coach dat je mij af en toe “stevig” aanpakte.”

Ik ben dan echt met tranen in mijn ogen, stil van deze opsomming. Ik moet eerlijk bekennen dat ik soms twijfelde of de sessies echt werkten omdat John niet alles uitte wat hij voelde. Ik mag dan heel intuitief zijn, feit is dat je als medium alleen voelt en ziet wat de ander toestaat. Ik manipuleer nooit hierin.

Ik bad stilletjes dat de sessies goed zouden werken voor John.

Mijn les: Trust the process…. want 1,5 jaar later hoorde ik wat de werkelijke resultaten zijn. Hoe heerlijk is dat!

Lieve man,

Ik besefte heel sterk nadat ik deze twee mannen gesproken had, dat het tijd was om de deur weer open te zetten voor mannen als Rene en John, die niet op zoek waren naar seks maar zichzelf wilden bevrijden van schuld, schaamte en oordeel op hun seksualiteit. Zij verlangden naar Echte Liefde in hun leven. Zij verlangden terug naar Zichzelf.

Ik reik daarom uit naar jou lieve man met de boodschap dat ik jou graag hierbij help indien jij dat ook graag wilt.

Weet dat je hier van harte welkom ben indien jij niet op zoek bent naar happy endings en andersoortige seksuele handelingen. Daarvoor verwijs ik je dan graag door naar mijn collega’s die bijvoorbeeld erotische massages etc. doen. Zo hebben we allemaal ons eigen werkterrein.

Ik nodig je uit om gerust het contactformulier op mijn site: www.janeharidat.com in te vullen. Of om mij een emailtje te sturen naar info@janeharidat.com

In liefde en erkenning van jou als man,

Jane Haridat

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: