Skip to main content

Massages

 Per 21 juni eindigt mijn aanbod van alle massages vanwege focus op Hawaii. Wil je deze nog ervaren? Stuur mij dan een berichtje. lotus-voor massages

Tantramassages en Yoni release

Lieve vrouw, lieve man,

Stop!

Met vastzitten in je lijf, je seksualiteit, je vrouwzijn, je manzijn, je relaties.

Deze Nieuwe Tijd geeft jou alle ruimte om weer te gaan GENIETEN EN te LEVEN vanuit LIEFDE!

Kom: 

Bemin en wordt bemind.

Verbind jezelf met je levensenergie

Leef jouw leven vanuit Eigenliefde

Erken en accepteer jezelf voor wie jij Echt bent

Vul jouw bekken met jouw heilige seksuele energie

Wees aanwezig in jouw innerlijke heilige tempel en geniet van de LIEFDE en het LEVEN

Kom thuis in jouw lichaam en heb het lief

Kom thuis in jouw seksuele energie en open jezelf om te ontvangen

In verbinding met jou en de ander

Ervaar een Tantramassage bij mij en voel wat het voor je doet.

Tantra is gericht op ruimte en verbinding in jezelf krijgen en niet meteen op seks. Als je met je hart, ziel, lichaam bent verbonden, wordt de beleving van seks vanzelf dieper, liefdevoller, opener.

Hoe doe ik dat?

Je ligt op een massagetafel. Of als je dat liever hebt op de grond op een matras. Ik sta/zit naast je en raak je aan. Via mijn liefdevolle en zachte aanrakingen én de juiste begeleiding help ik je om je te bevrijden van blokkades.

Denk aan blokkades in de vorm van pijn, spanning, schaamte en schuldgevoel rondom je seksualiteit. Tijdens de massage maak ik gebruik van mijn gave als medium en communiceer met je lichaam.

Dit stelt mij in staat om jou beter te begeleiden naar een volgend niveau in je bewustzijn met aandacht, liefde, respect en zorgvuldigheid. Weet en begrijp dat elk gevoel er mag zijn. Er is geen goed of fout.

Er is vooral een diepere verbintenis met jezelf. Natuurlijk zijn jouw grenzen altijd heilig en bespreken we welke dat zijn.

Wat je moet weten?

Ik vind het fijn om je te laten weten dat er geen seksuele handelingen plaatsvinden en dat het geen body to body massage is. Jij bent naakt, ik niet. Het contact tussen ons is altijd goed, daar zorg ik voor.

Yoni release massage

Voor vrouwen bied ik aanvullend de Yoni release massage

Yoni is het Sanskriet woord voor vagina. Deze massage is geschikt als je een laagje dieper wilt gaan en je je wilt bevrijden van nog meer blokkades. Je heelt jezelf en het wordt binnen in je bekken minder pijnlijk. Hierdoor kun je letterlijk ontspannen in jouw heilige ruimte, je hele lichaam en in je geest. Deze massage is ook geschikt voor vrouwen die vaginisme ervaren.

Wat bereik je?

De massages zorgen ervoor dat je dieper contact maakt met je lichaam, je seksuele kracht, je vrouw-, manzijn.

 • Je bekken opent zich meer zodat je beter kunt ontvangen en geven.
 • Je bent dieper verbonden met je lichaam en je seksualiteit.
 • Je gaat meer van jezelf houden.
 • Je voelt je vrijer in relaties.
 • Je heelt diepliggende (vaak onbewuste)blokkades.
 • Je liefdesleven wordt er beter van.
 • Je bent vrolijker en blijer en geniet meer van het leven.

Hoe meer jij je opent, hoe meer je ervaart en bereikt. Zie dit als een proces, waarin jij in jouw eigen tempo de juiste stappen zet. Er wordt niks geforceerd.

Jouw investering?

Sessie van 3 uurTantrabehandeling van 2,5 uur massage en een half uur Nazorg: € 240,-excl. btw
Sessie van 3,5 uur: Tantrabehandeling van 3uur en half uur nazorg: € 275,-excl. btw

Sessie van 3 uurYonireleasebehandeling van 2,5 uur release en een half uur Nazorg: € 250,-excl.btw
Sessie van 3,5 uurYonireleasebehandeling van 3uur en half uur Nazorg : € 285,-excl.btw

Termijnbetalingen zijn mogelijk. Bij termijnbetalingen worden administratiekosten in rekening gebracht.

Per termijn is dat € 15,- excl. btw

Waar bestaat de behandeling uit?

Voordat de  behandeling plaatsvindt, is een uitgebreide (bij voorkeur) skype sessie, anders telefonisch, van 30 minuten. Het voordeel van skype is dat je elkaar ziet.

Deze sessie is belangrijk om alvast het vertrouwen tussen mij en jou als klant op te bouwen. Ik vind het belangrijk dat jij je veilig voelt bij mij.  Je hebt dan ook de gelegenheid om waar mogelijk al jouw vragen vooraf beantwoord te krijgen. Zo wordt de sessie iets minder spannend voor je.

Als je bij mij bent, doe ik eerst een afstemmeditatie om jou aan te laten komen in je lijf, hierna volgt de massagebehandeling. Na de behandeling kun je lekker bijkomen met een kopje thee en wat lekkers.

Na de sessie krijg je nazorg. Jouw nazorg plan je in via de site. Mocht je eerder behoefte hebben aan nazorg, bel dan gerust op voor een eerdere afspraak. Je hoeft niet onnodig lang rond te lopen met allerlei vragen of emoties.

Wat krijg je ?

 • Een liefdevolle massage waarin ik er volledig ben voor jou
 • Nieuwe inzichten in je situatie
 • Oefeningen om thuis je resultaten vast te houden zodat je blijvende resultaten ervaart
 • Natuurlijke lekkere kruidenthee met wat lekkers
 • Voorgesprek van 30 minuten en een Nazorg van 30 minuten, na een week
 • Maandelijkse gratis tips voor betere resultaten

Vervolgaanbod
Heeft de massage je veel opgebracht en wil je blijvende ruimte, balans, flow in je lijf, in je seksualiteit en vrouw- of manzijn ervaren? Dan is hier een leuk aanbod!

Boek je volgende massage en ontvang 15% korting! *
*Dit aanbod geldt voor beide massages en alleen bij vooruitbetaling.

Dit is wat klanten mij na de behandeling laten weten:

  Tijdens de tantramassage merkte ik hoe diep de patronen zitten van het niet durven voelen. Dat ik een mooi lichaam heb, maar dat ik daar nog niet op durf te vertrouwen. Ik ben bang voor de kracht die er dan loskomt. Bang om me te laten zien. Me ten volle te laten zien. De massage raakte dat stuk aan en dat was best confronterend. Jane hielp mij erdoor heen. Toen ik van de massagetafel afstapte voelde ik me zoveel warmer en helemaal aanwezig in mijn lijf en in het moment. Jane maakte een foto van me en ik zag mezelf zoveel krachtiger staan en ik keek helderder uit m’n ogen.

  Jane voelt waar je de aanraking nodig hebt en wat er onderhuids speelt. Ze wist bij mij precies dat stuk aan te raken. Dit maakte veel los en door haar liefdevolle begeleiding kon ik het loslaten. Ze is zacht, lief en enorm krachtig. Je gaat aan de slag met dat wat goed is voor jou. Ik kijk nu al uit naar een volgende keer. Jane, je geeft me kracht en laat me vertrouwen op de wijsheid van mijn lichaam. Dankjewel!

  De yonimassage bij jou heeft mij gestimuleerd om te werken aan diepliggende blokkades op mijn seksualiteit. Ik voel mij al zo enorm bevrijd. Ik ervaar nu ook een diep verlangen om mijzelf als vrouw te ontdekken.

  De yonimassage heeft enorm veel bij mij losgemaakt. Ik ben in contact gekomen met mijn diepste verdriet. Dit heeft bevrijdend gewerkt. Ik ben echt heel blij met de behandeling. Ik voel nog steeds de vrijheid in mijn lichaam. Je hebt mijn lichaam van een ballast verlost.

 

Op alle diensten en producten van Jane Haridat zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nr. KvK: 58763708