Hawaii DNA

Nu kom jij alles over mijn Hawaii DNA te weten.

Ik heb hele speciale gaven. Ik draag namelijk het Hawaii DNA in al mijn cellen. Terwijl ik dit schrijf lopen de tranen over mijn wangen. Omdat het KLOPT wat ik voel. Mijn tranen van geluk zijn de bevestiging van mijn gevoel en wat ik al vele levens weet.

Wat is er nu zo bijzonder aan dit Hawaii DNA? Het is het DNA van Innerlijke Wijsheid en Levenskracht oftewel onze seksuele energie.  In dit DNA zitten de eigenschappen van onze oorspronkelijke levensenergie/seksuele energie zoals we dat in de Bron kenden.

Deze eigenschappen zijn: Onvoorwaardelijke Liefde, Goddelijke Creatiekracht en het Goddelijk vermogen tot Zelfgenezing, Verjonging en Vitaliteit.

Mijn verbondenheid met mijn eigen Hawaii DNA maakt dat ik ook in dit leven mensen, met alle gemak, help te helen van blokkades op hun seksuele energie. Zelfs dieren komen naar mij toe om zich tegen mij aan te vleien.

Ik leef 24/7 bewust vanuit deze energie. En kom elke dag weer tot een dieper bewustzijn in alles wat met de Goddelijke Creatiekracht en seksuele energie te maken heeft.

Of dit leven altijd makkelijk is? Nee, absoluut niet,maar zooooo de moeite waard!

Mijn God, ik zou dit DNA nooit hebben willen missen. Het maakt mij dankbaar en gelukkig en voel ik mij een bevoorrecht mens. Ik besef dat ik de aarde en alle bewoners hiermee help. Net als alle andere universa. Dus voel ik mij een bofkont!

Hoe help ik anderen te genezen?

Het goede nieuws is dat we allemaal de imprint van deze Hawaii DNA bezitten.

Wat ik doe is jou te helpen om weer contact te maken met de kracht in jouw eigen DNA/ je eigen cellen door het weghalen van jouw blokkades. Ik help jou met de leiding van alle Spirits van Hawaii inclusief de walvissen en de dolfijnen jouw eigen Hawaii DNAkracht te re-activeren. Zodat jij je weer gaather-inneren wie jij werkelijk bent en wat jouwware potentie is. Als je vanuit deze potentie leeft, twijfel je niet meer aan jezelf en je bestaansrecht. Je zoekt nooit meer de liefde, erkenning en acceptatie bij de ander!

Hoe kwam ik achter mijn werkelijke missie? Hoe liep mijn pad?

Alleeerst moet ik erbij zeggen dat heling van seksuele energie altijd mijn aandacht gehad heeft. Via mijn eigen misbruikverleden, dus vanuit de duale wereld van pijn, verdriet en afscheiding, ben ik nu na jarenlang diepgaand innerlijk werk en ontelbare spirituele ervaringen met allerlei Meesters en Engelen, terecht gekomen in de wereld van onvoorwaardelijke liefde waar ik een heel hoog en diep bewustzijn heb ontwikkeld van wat seksuele energie werkelijk is. Vanuit dit bewustzijn weet ik wie ik werkelijk BEN.

In 2005 nam ik deel aan een spirituele reis om met walvissen op Silverbanks in  de Dominicaanse Republiek te zwemmen. Hier is de Dolfijnentempel van Atlantis.

Eenmaal aan wal gekomen ben ik meteen met dolfijnen in Sea World gaan zwemmen. Deze reis is voor mij een enorme keerpunt geweest in mijn leven. Sinsdien is seksuele energie zo tastbaar geworden dat ik het letterlijk tussen mijn vingers voel. Mijn eigen DNA toen werd gereactiveerd door de walvissen en dolfijnen en de kracht van de Tempel.

In 2008 ging ik naar Hawaii. Ik kwam letterlijk thuis in mijn eigen DNA, in mijn hart en ziel.

Mozes, een van mijn vele gidsen, vertelde mij na mijn reis dat het heel belangrijk voor mij was om te weten dat ik karmavrij geboren was en dat ik naar de aarde was afgedaald om de aarde te helpen brengen naar een zuiverder bewustzijn. Mijn werk werd vergeleken met accupunctuurnaalden waarmee de meredianen van de aarde werden geopend en zuivering/bevrijding kon plaatsvinden.

Er werd mij toen voorspeld: “Jij gaat Hawaii naar de wereld brengen en de wereld naar Hawaii.”

Of ik dat toen geloofde? No way…. totaal niet!

In 2010 keerde ik terug naar The Big Island en deed eenWhale and Dolphin retreat waar ik naar een volgend niveau  werd getild door de walvissen en dolfijnen.

Ik kreeg toen ook een relatie met een Hawaiiaanse man om ook fysiek deze oerkennis te integreren en tegelijkertijd mezelf terug te vinden als Bron van zelfliefde, erkenning en zelfacceptatie.

Deze man zette, door bedrog, alle in mij verborgen onveiligheid en afwijzing aan. Door diepgaand te werken aan deze bijna onmenselijke pijn maakte ik de grote sprong om mezelf terug te vinden. Ik vond de veiligheid weer terug in Mij.

Ik kreeg steeds dieper contact met de speciale krachten van het land zelf, met de oceaan, de walvissen, de dolfijnen, de schildpadden. Zij hadden mij veel te vertellen over mijn levens. Ik kreeg meer informatie via Jezus, Maria Magdalena, de engelen en alle andere gidsen. Ik zag verschillende Hawaii-levens aan mij voorbijtrekken. Ik had tot de royalties behoord en had daar ook de nodige onprettige doch waardevolle ervaringen/lessen opgedaan.

Ik stond in elk leven, ondanks het gevaar voor mijn eigen leven, toch steeds weer voor mijn eigen waarheid en missie. Verraden en vermoord maar still going steady in elk nieuw leven opnieuw. Deze informatie zat opgeslagen op mijn DNA en blokkeerde mijn levensstroom. Ik heb mij op Hawaii hiervan bevrijd.

Verkoop je huis, je hebt het niet meer nodig!

Ik kocht in 2010 net voor mijn vertrek naar Hawaii, in mijn eentje een heel groot huis in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ik kreeg de sleutel in augustus. Nadat ik alles prachtig had ingericht en er een paar maanden woonde, kreeg ik via meditatie het bericht om het huis te verkopen omdat ik het niet meer nodig zou hebben. Het was tijd om weer richting Hawaii te gaan. Na door een hel te zijn gegaan heb ik dit huis inderdaad nog geen jaar later op de markt gezet en binnen 3 weken verkocht. 2 januari 2012 ben ik met twee koffers richting The Big Island vertrokken.

Ik heb er 9 maanden gewoond. Ik moest blijkbaar alle belangrijkste transformatiemomenten voor de aarde in 2012 op Hawaii meemaken. Ik heb op mooie wijze daar ook mijn verjaardag gevierd.

Mogen aanschouwen wie ik BEN

Ik had aan het universum gevraagd: “toon mij wie ik werkelijk ben. Ik moet het nu echt weten!” Ik wilde zooooo graag weten en zien wie ik werkelijk BEN.

Dat werd mij op 20 december 2012 tijdens een Timetravel cursus van Joan Ocean op Big Island getoond. Ik durfde vervolgens niet aan de anderen te vertellen wat ik gezien had. Ik zag mezelf als een heel groot lichtwezen dat de aarde, zo groot als een grote voetbal, in haar handen hield.

Hoe moet je zo een verhaal delen met mensen zonder raar gevonden te worden? Ditzelfde beeld kwam onlangs in juli, in de hoge bergen van Noorwegen, terug tijdens een clownstraining.

Ik gebruik dit beeld trouwens al jaren om mezelf weer moed en kracht te geven in moeilijke momenten waarop ik twijfel aan eigen kunnen.

Ik wilde terug maar…

Januari 2013 kwam ik terug en besloot in juni voor langere tijd terug te keren naar de Big Island waar ik inmiddels al een groot netwerk had opgebouwd.

Ik moest daarvoor een visum op de ambassade van de VS aanvragen. Met alle vertrouwen ging ik ernaar toe, totaal overtuigd dat ik het visum zou krijgen.

Ondanks alle voorbereidingen werd mijn aanvraag binnen twee minuten geweigerd en werd mij verteld dat de VS mij in de gaten zou houden omdat ik te vaak en te lang in 2012 op Hawaii was geweest.

Ik wist namelijk niet dat ik er maar 6 maanden had mogen zijn. Ik had er 9 maanden gewoond. Ik was compleet van slag. Ik heb dagen gehuild en was radeloos.

Maar ik ben achteraf ZO DANKBAAR! Achteraf werd mij namelijk duidelijk dat ik nog beter voorbereid werd op mijn huidige werk en dat de tijd voor terugkeer niet rijp was.

De kroning in Israel

Ik ben toen in oktober met  Reint en Gabriela Gaastra en hun groep, voor een spirituele reis naar Israel vertrokken om daar met Jezus en Maria Magdalena, Maria en Jozef te werken.

Net voor ons vertrek terug naar Nederland hadden we onze laatste meditatie. Tijdens deze meditatie werd ik compleet verrast en zag ik, met mijn ogen open, Indianen Spirits met prachtige veren op mij afkomen, waarna de Meesters uit Hawaii volgden, engelen, Jezus, Maria, Maria Magdalena etc etc. Enkelen van hen gingen achter mij staan en werd een kroon op mijn hoofd gezet. Ik kreeg een rode mantel om. Ik werd gekroond voor mijn werk.

Er werd tegen mij gezegd: “Je gaat het zwaar krijgen, maar we staan achter jou. Wij zullen je bijstaan. Je bent nooit alleen”.

Ik voelde vele handen op mijn rug.

Alle Spirits vormden een halve cirkel om mij heen en bogen zich voor mij. Ze smolten samen in de kleur goud en kwamen mijn lichaam binnen via mijn baarmoeder. Dit was de Goddelijke activatie van mijn werk. En het accepteren van mijn leiderschap op dit gebied.

In het vliegtuig terug vind ik op mijn zitplek een speelkaart met klaver koning. 

Ik ben in Israel nog beter voorbereid op mijn toekomstig werk om seksuele energie uit te zuiveren.

Teruggebracht naar Hawaii door walvissen en dolfijnen…. 

Ik dacht elke dag aan Hawaii, maar durfde geen nieuwe stappen te nemen om er weer naar toe te gaan. Hawaii zakte naar de achtergrond en ging ik mij steeds ongelukkiger voelen.

In 2015 kwamen in een droom walvissen en dolfijnen naar mij toe. Een walvis omringt door allemaal “vrolijke en zingende” dolfijnen, tilde mij heel hoog boven het water op en nam mij mee op reis. Het voelde zoooo fijn en heel natuurlijk voor mij. Ik wist toen met zekerheid dat ik terug moest maar bleef twijfelen om opnieuw het visum aan te vragen.

In dromen werd mij door gidsen heel duidelijk verteld dat alle negatieve ervaringen tussen mij en de ambassade van de VS, uitgezuiverd waren en dat de weg vrij was om opnieuw een visum aan te vragen. En dat ik deze zou krijgen.

Na aardse ondersteuning gezocht te hebben bij healers, diende ik januari 2016 een aanvraag in. Ik stond met bevende en knikkende knietjes voor de medewerkers en dacht alleen maar: “Ik ga hier niet weg zonder een visum”.

Ik kreeg een VISUM VOOR 10 JAAR!! Met dit visum kan ik nu 6 aaneengesloten maanden op Hawaii zijn en 6 maanden in Nederland.

Ik ben de laatste jaren in duidelijke woorden steeds opnieuw bevestigd door Boven, dat ik terug moet naar Hawaii omdat het mijn thuisfront is. Dat ik vanuit het spirituele, een inwoner van Hawaii Ben. En dat ik Hawaii in mij draag en dat moet gaan uitdragen naar de wereld.

Ik ben in 2016 er 6 weken geweest. Ik heb in overleg met Pele, een van mijn Hawaii gidsen en de godin van seksuele energie en creatiekracht, mijn eerste retreat uitgezet. Deze heeft in 2017 en 2018 plaatsgevonden en staat inmiddels de retreat voor 2020 ingepland.

De uitwerking van Hawaii op de wereld

Al jaren jaar geef ik op het Tantrafestival Rotterdam een gratis workshop over Hawaii. De zaal is altijd bomvol.

Ik heb inmiddels al twee bijzondere retreats gehad met groepen.

In 2019 heb ik in Nederland bijzondere Aloha healingworkshops met prachtige resultaten gegeven.

De voorspelling van 2009 is uitgekomen.  Ik heb dit nooit geloofd en zonder het volledig te beseffen ben ik in elke stap voorbereid op deze voorspelling realiteit te laten worden.

Dit is mijn verhaal in een notedop.

Nog nooit heb ik mijn verhaal zo tot in details verteld, blijkbaar toch bang dat mensen mij raar zouden vinden. Want bestaat het eigenlijk wel dat je zomaar karmavrij kunt zijn? Ik weet dat ik mijn verhaal jarenlang niet naar buiten durfde te brengen.

Wanneer kun jij live deze energien ervaren?

Lieve lezer,

ik wil ook jou natuurlijk nu meteen de gelegenheid geven om jouw Hawaii-imprint te reactiveren.

Daarom organiseer ik ieder jaar een magische retreat op Hawaii om jou te helpen helen van blokkades op je seksuele energie.

Zo wordt jouw imprint opgeschoond en kom je steeds dichter bij je ware potentie en kern…. 

Vanuit deze staat van Onvoorwaardelijke liefde trek jij vanzelf de juiste partner aan als dat jouw grote wens is.

Er komt steeds meer nieuwe informatie door en weet ik daardoor dat het een geweldig programma wordt. Dus even geduld…

En weet je nu al dat je meer wilt? Lees dan hier alles over het Hawaii aanbod.

Aloha Pumehana, from my heart to yours.

Jane

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: