Skip to main content

Familie opstellingen

puzzle for familieopstellingen
Systemische opstellingen helpen jou om inzicht te krijgen in jouw situatie. Je laat de illusies achterwege en gaat leven vanuit jouw waarheid.

Is dit het geval bij je?

Je zit vast in je leven, je relatie, je seksualiteit, je vrouw-manzijn of je bedrijf. Je hebt geen idee hoe je verder moet. Je bent steeds op zoek naar de oorzaken maar komt er zelf niet uit. Je herkent misschien wel de terugkerende patronen van je familielijnen, maar het lukt je niet om deze voorgoed te doorbreken. Je bent moe, en futloos. Het lijkt een eeuwige strijd die maar niet ophoudt.

Niet getreurd! Ik ben er om je te helpen. Deze mooie familie-/organisatieopstellingen leveren je heel wat op. Onzichtbare processen worden zichtbaar gemaakt en je ontdekt de diepliggende oorzaken voor allerlei ongemakken en problemen. Je krijgt hierdoor de juiste oplossingen en antwoorden aangereikt.

Hoe gaan we samenwerken?

Voordat de live sessie plaatsvindt, hebben wij een intakegesprek via Skype( voorkeur) of telefonisch. In dit gesprek leer je mij kennen en kun je zelf voelen of ik de juiste persoon voor je ben. Terwijl ik naar jou verhaal luister kan ik ook al goed invoelen wat er aan de hand is en wat in de opstelling aan bod mag komen. Ik ben mediamiek, ( heldervoelend, helderhorend etc,)  waardoor ik al informatie doorkrijg en jou alvast inzicht geef in wat er aan de hand is. Jij voelt mee of deze informatie voor jou klopt.  Deze gaven maken dat ik jou help om te komen tot diepe inzichten, zoals je die misschien nog nooit eerder hebt gehad. Tevens is dit een goede voorbereiding op de daadwerkelijke live opstelling.

Hierna maken we een afspraak voor een live sessie en gaan we samen aan de slag met de opstelling. Ik begeleid jou stap voor stap in deze ontdekkingsreis en haal de belemmerende issues naar boven zodat je ze kunt helen. Door contact te maken met mijn en/of jouw gidsen kan ik jou op een diepgaand niveau helpen. Het stelt me in staat om snel en zonder veel moeite bij de kern van je probleem te komen. Dit zal ik altijd op liefdevolle doch duidelijke wijze met je delen. De nieuwe inzichten zorgen ervoor dat je de juiste oplossingen en antwoorden krijgt aangereikt zodat je bevrijd wordt van de betreffende blokkades.

Wat bereik je?

Je ontdekt de diepliggende oorzaken van je probleem. Eenmaal zichtbaar, verandert je blik op je leven, je situatie, je relaties en komt er meer rust in de familielijn. Je krijgt helderheid in je eigen aandeel waardoor je weer leiding krijgt over je eigen leven. Je ervaart letterlijk meer ruimte, rust en balans in jezelf doordat je andermans energie loslaat en in jouw eigen energie komt. Hierdoor wordt de weg open gezet om liefdevoller, vrijer, succesvoller en blijer in het leven te staan. Dit zorgt ervoor dat het ook veel beter stroomt in je relaties en bedrijf.

Jouw investering?
Is voor een 3 uurs sessie met een voorgesprek van een half uur, een familieopstelling van 2 uur  en een nazorg van 30 minuten: € 260,- ex. btw.

Boek nu

 

Wat krijg je ervoor?

  • Een bijzondere opstelling met nieuwe inzichten waardoor jij vanuit jouw eigen energie gaat leven.
  • Een heldere en duidelijke begeleiding waarmee ik je door de moeilijkste stukken heen help. Jij investeert in jezelf en daarom verdien jij een eerlijke behandeling waar je beter van wordt. Je bent je geld daarom altijd dubbel en dwars waard!
  • Natuurlijk lekkere kruidenthee met wat lekkers.
  • Na een week krijg je een nazorggesprek van 30 minuten
  • Maandelijks gratis tips via de mail

starsTermijnbetalingen zijn bespreekbaar. Bel mij gerust op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Boek nu

 

 

 

Op alle diensten en producten van Jane Haridat zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nr. KvK: 58763708