Let’s talk about Soul Sex, Jane’s talkshow

Om meer vanuit ons hart en ziel te vrijen.

Openheid, luchtigheid, plezier, humor, speelsheid, live entertainment.

 

Hou jij niet meer van lege, betekenloze sex?

Kom dan op 29 november naar Djoj Rotterdam.

 

Je kunt dan luisteren, meepraten en nuttige informatie tot je nemen die je later kunt inzetten om bijvoorbeeld jouw liefdesleven een mooie boost te geven.

 

Ok…, hoor ik je zeggen…, maar wat is die soul sex nou in hemelsnaam en waarom moeten we daarover praten?

 

Soul sex is het vrijen vanuit je hart en ziel. Dan ben je in diepe verbinding met elkaar, ben je niet gericht op ‘scoren’ en je orgasme maar op het beleven van de onvoorwaardelijke liefde.

 

In deze eerste talkshow ga ik het eerst hebben over het verschil tussen soul sex en gewone sex zoals de meesten van ons kennen.
Waar begint soul sex mee?
Soul sex begint met openheid.

 

Als je openlijk durft te praten over seksualiteit, gaat je hart open om liefde te ontvangen en te geven. Openheid zorgt ervoor dat je diepgaander en fijner met elkaar kunt vrijen.
Maar…de praktijk leert dat openlijk durven praten over sex vaak ver te zoeken is.

 

Daar ga ik met mijn talkshows wat aan doen.

Je kunt hier jouw ticket kopen.

 

Maar er is meer! Want ik ga het niet alleen hebben over het verschil tussen gewone sex en soul sex, maar kom jij aan de hand van praktijkervaringingen te weten hoe ook jij tot soul sex kunt komen.

 

En praat ik met mijn gasten over iets wat veel ondernemers niet goed beseffen en dat is de impact van onze seksualiteit op ons zakelijk leven/bedrijf. 

 

Samen met mijn 3 bijzondere gasten, waaronder een business healer geef ik jou die dag echt ongelooflijk veel waarde die jij kunt gaan inzetten in jouw liefdes- en zakelijk leven.
Onderaan deze pagina kom je meer te weten over mijn gasten.
Natuurlijk kun je ons alle vier al jouw vragen stellen. Hoe intiem die vragen ook zijn…..Wij staan ervoor open.

 

Er is ook live entertainment!

Na de talkshow gaan de voetjes van de vloer. Je kunt dansen, genieten van een drankje en andere leuke mensen ontmoeten…
Kom, ervaar en geniet samen met mij en vele anderen en zet het thuis voort! Voor het geld hoef je het niet te laten….

 

 

Voor wie is deze talkshow bedoeld?
Voor alle mensen die hun sexleven leuker en zinvoller willen maken. En voor alle ondernemers die weer in de flow van hun bedrijf willen komen.

 

 

Waar vindt het plaats?
Centrum Djoj Rotterdam
Anton Duijklaan 5, 3051 HA Rotterdam

 

Wat kost het?

 

Ticket kost € 19.50 per persoon

Je krijgt hiervoor een waardevol, prachtig, leuk, gezellig programma met live entertainment en 2 drankjes.

Wil je dit meemaken?

 

Bestel dan hier je ticket.

Wees er snel bij, want ik heb plek voor maar 50 mensen!

 

Wil je meer info? Stuur dan een berichtje naar info@janeharidat.com

 

 

Mijn gasten zijn: 
Cindy Stal
Zij is Business Healer en helpt ondernemers vanuit de vrouwelijke kracht en sexuele energie hun ontvangkracht in business te vergroten. Zij doet dit zowel on- als offline in haar prachtige, moderne vrouwentempel in Zuid-Limburg.

 

Business en pleasure kan volgens Cindy juist door het werken vanuit je sexuele energie ontzettend goed samengaan. Cindy gelooft dat je elk uplevel waar kunt maken zonder jezelf daarbij te verliezen of er iets in jouw pleasure in life voor hoeft in te leveren.

 

Life only gets better en sexuele energie opent deze weg voor jou. www.cindystal.nl

 

Peter Molenkamp en Eline Maris
Zij zijn sinds 2 jaar een gelukkig stel dat samen blijft groeien in de liefde. Samen beleven zij de intensiteit van Soul Sex. Het leven van dit zielsverlangen is hun levensmotto.

 

Op deze reis legden zij vanuit vertrouwen en openheid de weg voor elkaar bloot om vanuit vrijheid met elkaar te zijn. In hun open relatie mag alles, zolang het goed voelt voor beiden, er zijn.

 

Communicatie en openheid zijn de belangrijkste pijlers die hen met elkaar verbindt. In deze talkshow zijn zij bereid om over hun reis naar Soul Sex te vertellen. Binnenkort willen zij hun bedrijf starten om ook anderen hierin te begeleiden.

 

Over mij, Jane Haridat
Als teacher, healer op seksualiteit en medium werk ik al meer dan 20 jaar aan het vrijmaken van onze seksualiteit van schuld, schaamte en oordeel. Dat is nodig om terug te kunnen keren naar onze essentie en om Soul Sex te ervaren.

 

Ik zet mijn gaven in om online en offline zoveel als mogelijk mensen te helpen terugkeren naar hun kern. Zodat zij weer vrij en blij genieten van het leven en de liefde. Mijn focus is niet alleen op Nederland en Hawaii maar op de wereld. 

 

Ik heb een oerverbinding met Hawaii. Hawaii bezit de kracht van Aloha. Aloha is seksuele energie. Mijn missie is om Hawaii en seksualiteit met elkaar te verbinden en daar mensen naar toe te brengen om sneller terug te komen in hun essentie.
Meer over mij kun je hier lezen. In mijn blogs vertel ik over mijn ervaringen.

 

 

Met sensuele groet, 
Jane Haridat

Date

Nov 29 2019
Expired!

Time

19:30 - 22:00

Cost

€ 19,50
Category
%d bloggers like this: