Readings en Healings

Heb je dit?

Je loopt met allerlei vragen rond, op zoek naar antwoorden. Je vindt het lastig om daar zelf achter te komen. Deze vragen kunnen te maken hebben met je gezondheid, de liefde, je werk, je innerlijke groei, je verlangens, de richting die je uit wilt maar je weet niet welke etc..

Soms heb je het gevoel dat je overleden geliefden je middels dromen of een bepaald gevoel, gedachte, iets belangrijks willen vertellen.

Je verlangt ernaar om die boodschap te ontvangen. Maar je vindt het moeilijk om zelf het contact te leggen met ze en achter het antwoord te komen.

Als dit het geval is, vraag dan gerust een reading aan.

Wat is dat?

Een reading bestaat uit ontvangen boodschappen die in feite jouw ziel/lichaam of geliefden doorgeven aan mij om vervolgens door te geven aan jou. Om jou te helpen verder te groeien in je proces of om eindelijk antwoord te krijgen op vragen die je bezighouden.

Dit geeft je rust. Het helpt je ook om de volgende, vaak belangrijke, stappen in je leven te zetten. Het helpt je om de juiste richting voor jezelf te bepalen.

Als medium help ik je daar graag bij.

Ik vind het wel heel belangrijk dat jij weet wat voor soort medium ik ben, wat ik wel doe en wat niet. 

Wat voor medium ben ik?

Ik vind het heerlijk om medium te zijn en mijn speciale gaven in te zetten om anderen te helpen. Mijn mediumschap gebruik ik in al mijn werksoorten.

Ik ben heldervoelend, helderhorend, helderziend. Ik werk liefdevol samen met prachtige  Spirits zoals Jezus, Maria Magdalena, Maria, Engelen, de kracht van Hawaii enz. En ben daardoor heel intuitief. 

Hierdoor ben ik in staat om onzichtbare voor jou zichtbaar en tastbaar te maken. Ik maak het tastbaar door jou zelf de antwoorden te laten voelen zodat jij weet dat de informatie klopt. Door middel van het stellen van vragen leid ik jou naar het vinden van de  antwoorden in jezelf.

Zo leer ik jou ook om te vertrouwen op je eigen gevoel.

Want weet je wat zo gaaf is? In wezen is ieder van ons een medium alleen is het mediumschap bij de een beter ontwikkeld dan bij de ander. 

Wat doe ik wel? 

Ik help je de antwoorden te vinden op vragen die te maken hebben met je huidige situatie, je lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld het vastzitten in je bekken, een gesloten hart etc.. Of  je relatie, je werk….

Ik maak contact met je  overleden geliefden en geef hun boodschappen aan jou door. 

Hier lees je een verhaal van een van mijn klanten.

Wat doe ik niet?

Ik doe geen enkele toekomstvoorspelling. 

Hoe werk ik?

We hebben online via Zoom contact. Of je komt mij in Vlaardingen opzoeken voor een live sessie. Voor de live sessie reken ik niks extra’s omdat ik begrijp dat je liever live aanwezig wilt zijn. Dit is een stukje service naar jou toe. Het voordeel van online is dat je de sessie via Zoom kunt opnemen. Live kan dat wel op je telefoon, maar velen vinden de opnames via Zoom toch prettiger.

Voordat de reading begint, doen we eerst een korte meditatie om samen te werken en op 1 lijn te zitten. Ik doe dit om jou de veiligheid te geven om al je vragen te stellen. Ik vind dit heel erg belangrijk. 

Soorten readings en tarieven?

De online readings duren 60 tot 75 minuten  en kosten € 145,- excl btw. Inclusief opname.

Readings gecombineerd met healings ( 1, 5 eventueel uitlopend tot 2 uur) Online en offline

Kosten € 189- excl. btw.

Readings gecombineerd met een helende massage van 1,5 uur ( Totaal 2,5 uur) Alleen offline. 

Kosten € 325,- excl btw

Alle sessies kun je opnemen op Zoom of op de telefoon. Hierdoor worden ze voorgoed jouw eigendom.

Wil je graag een van deze readings ervaren? Stuur mij dan een mailtje op info@janeharidat.com of Bel naar 063703 6828.

Het doen van readings en healings is slechts een klein onderdeel van mijn spiritueel werk op aarde. Ik help velen ook om blokkades op hun seksuele energie kwijt te raken zodat niet alleen hun liefdesleven sterk verbetert maar ook hun bedrijf beter draait. Ik help hen om een bezield leven/liefdesleven voor zichzelf te manfesteren.

Meer over mij vind je op mijn website.

In liefde,

Jane

www.janeharidat.com

www.mahalinisproductions.com

Op alle diensten en producten van Jane Haridat zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze vind je op de site.

%d bloggers like this: