I owe you what I carry

Deze prachtige uitspraak raakte mij diep toen ik het onlangs op You Tube hoorde.

Wat ermee bedoeld wordt is simpelweg:

Wie ben ik om jou en de rest van de wereld mijn gaven en talenten te onthouden. Ik heb ze niet gekregen om ze voor mezelf te houden.

Mijn gaven heb ik niet voor geleerd, ze zijn mijn erfenis vanuit de Bron. Educatie is aangeleerd. Gaven niet. Gaven kunnen zichtbaar gemaakt worden door educatie. Maar wat in mij zit, raak ik nooit meer kwijt. Wat in jou zit raak jij ook nooit meer kwijt. Niemand raakt ooit zijn gaven kwijt.

Nooit….Omdat ze vanuit onze Goddelijke Essentie komen.

Sluiers

In het dagelijks leven komen er door allerlei gedachten, patronen, emoties en omstandigheden sluiers op onze gaven, waardoor we het contact ermee kwijt lijken te zijn. Het zijn goed beschouwd, slechts sluiers die vragen om ontsluierd te worden.

Ik heb zelf, door allerlei sluiers, best lang over gedaan om mijn gaven te leren kennen. Door de vaak grote resultaten bij klanten, heb ik deze gaven leren kennen, accepteren en ben ik er echt in gaan geloven. Ik ben niet alleen een krachtige healer maar ook een heel krachtig medium die in contact staat met alle Meesters uit alle tradities en stromingen. Het contact is heel snel en makkelijk. De ene keer is bij een sessie Jezus aanwezig, maar ook Lao Tze of Confucius of Allah, Shiva etc etc..

Ik begrijp van de Meesters/Gidsen dat ik nog lang niet alles weet van mezelf. Zelfs niet op de leeftijd van 61 jaar. Ik blijf dus die eeuwige leerling die elke dag nog gretig leert en zichzelf elke dag een stukje beter leert kennen.

En toch, ondanks al mijn ontelbare ervaringen met allerlei Goden, Engelen, Opgestegen Meesters en het geloof in mijn gaven, heb ik soms nog steeds moeite om informatie die over mezelf doorgegeven wordt meteen te geloven. Mijn geconditioneerd menselijke gedrag zit mij dan weer in de weg.

Aan de ene kant is dit ook goed, want dan krijg ik de tijd om de doorgegeven informatie, te verteren, te omarmen en te geloven. Dat is wat ik de afgelopen 5 weken gedaan heb nadat mijn spirituele naam werd doorgegeven. Ik ben heel blij dat ik nu de stap neem om deze wereldkundig te maken.

Hoe gebeurde dat precies?

Op 16 december 2019 onderging ik een diepgaande Yonirelease. Ik voelde dat er wat oude stukken vastzaten in mijn bekken. Rechts kwamen stukken uit mijn voorouderlijnen helemaal vrij, links de restenergien van miskramen van mijn moeder. Ongelooflijk maar waar…Blijkbaar had ik ervoor gekozen om mij zo met haar te verbinden dat ik zelfs energien en daaraan gekoppelde emoties van haar miskramen, besloot over te nemen. Op zich ook niet raar gegeven het feit dat ik uit haar geboren ben en daarmee haar energien meekreeg.

Nadat de lijnen waren opgeschoond, kreeg ik een gouden navelstreng die nu vanuit God werd gevoed. Ik mocht hiermee het duale aardse familiegebeuren afsluiten en mij laten voeden door mijn werkelijke Vader en Moeder.

Enfin..toen dit allemaal ongeschoond was, kreeg ik meteen het volgende door: ” Wij willen nu jouw spirituele naam doorgeven. Jouw spirituele naam is Mahalini. Dat betekent de Grootheid Zelve. Wij willen dat je jouw naam gaat gebruiken”.

Ik was ontroerd, blij maar ook tegelijkertijd een beetje gestressed want nu moest ik mijn ware Identiteit bekend maken en gebruiken.

Na 5 weken doe ik dat nu dus. Niet zonder dat ik vooraf een vriendin uit Hawaii mee liet voelen en kijken. “Het is niet niks om jezelf nu kenbaar te maken, dus doe toch maar die double check Jane”….zei die ene bezorgde stem van dat aapje op mijn schouder….Dus deed ik het toch maar…

Het klopt allemaal. Als ik mij verbind met Mahalini, ontstaat er meteen een diepe verbinding met mijn hart en buik.

Voorgeschiedenis

Mijn ontelbare ervaringen met Shiva, Ganesha, Jezus, Maria Magdalena, Spirits of Hawaii, vele Aartsengelen etc etc. maakten mij nieuwsgierig naar mezelf. Ik voelde ik mij niet compleet, omdat ik niet wist wie en wat ik was. Ik zei tegen Boven: “toon mij wie ik ben, ik wil mezelf zien”. Dat gebeurde jaren later op The Big Island of Hawaii.

Op 20 december 2012 heb ik mezelf tijdens het Time Travelen mogen zien. Ik zag mezelf als een transparant Oerwezen die de aardbol in haar handen vasthield en ronddraaide. Ik heb mijn energie gevoeld. ik heb mijn hart zien kloppen in mijn volkomen transparante lichaam. Ik was zo enorm groot en de aarde had de grootte van een voetbal. Ik draaide haar rond en slaakte een diepe zucht van verlichting nadat ik haar volledig had omgedraaid. Ik was opgelucht dat ik mijn missie wereldwijd had afgemaakt. Ik zag ook hoe groot mijn verantwoordelijkheidsgevoel voor het afronden van mijn missie was.

Mijn naam kreeg ik toen niet door. Het was daar blijkbaar nog niet de tijd voor. Ik moest daar 7 jaar op wachten door mij verder te ontwikkelen.

2019 gaf de doorbraak

2019 was een van mijn zwaarste jaren ooit. Ik heb o.a. een behoorlijk financieel verlies, stopte een relatie waarin ik mij zo enorm klein voelde dat ik mezelf niet meer terugkende. Er waren vele tegenslagen en ontwikkelingen.

Natuurlijk had dit alles een bedoeling. Door mij extreem klein, nietig en radeloos te voelen, kwam ik door het maken van de juiste keuzes, uit de situatie en was ik blijkbaar klaar voor om mijn werkelijke naam te ontvangen.

Hetgeen 7 jaar later op 16 december 2019 gebeurde. Maar er kwam nog meer.

Precies een maand later op 16 januari 2020, werd mij terwijl ik een sessie aan een klant gaf, doorgegeven dat ik de staat van Quan Yin heb. Quan Yin is de Chinese Moeder Maria, maar ook de universele moeder van compassie en een bodhisatva.

Hoewel ik de bedoelde staat, sinds ik mezelf heb mogen aanschouwen op 20 december 2012, eigenlijk al wist, is het voor mij als mens ook wennen aan deze bevestigingen. En moet ik mezelf hier elke dag aan herinneren.

Waarom moet ik nu mijn naam gaan gebruiken?

Om in deze duale wereld werkelijk te durven staan voor wie ik Werkelijk Ben, ongeacht de mening van de rest van de wereld. Dan sta ik in mijn werkelijke potentie. Totala bevrijd. En werk ik vanuit werkelijke Zelferkenning, Zelfacceptatie en Zelfliefde. Vanuit en als Essentie.

Dit is belangrijk!

Het is namelijk mijn missie om mensen te helpen terugkeren naar hun essentie door heling van alle schuld, schaamte en oordeel op hun seksualiteit. Onze seksuele energie is onze poort terug naar Essentie.

Door de erkenning van mijn essentie kan ik anderen moeiteloos ondersteunen op hun terugkeer naar hun Essentie.. Als zij zover zijn, kunnen zij op hun beurt weer anderen helpen terugkeren naar hun essentie. Het wordt een rippeleffect.

De rol van Hawaii

Voor de terugkeer naar onze essentie is Hawaii heel belangrijk. Hawaii bezit namelijk 24/7 de kracht van Aloha, de kracht van essentie, de kracht van alle creatie oftewel de kracht van seksuele energie.

Alo is het universum, de kern. Ha is de adem. Slechts door adem is het leven en alle creatie mogelijk. De adem van God blies ooit eens het leven in de mens, wordt volgens mij in de Bijbel gezegd. Ik gebruik hier mijn eigen woorden.

Ik ben drager van deze Essentie-informatie/codes en kan daardoor anderen helpen terug te keren naar hun interne Aloha, hun essentie. Waar de innerlijke bevrijding ligt.

That’s why I owe you what I carry!

Mijn Hawaiireizen heten ook al sinds een jaar Liefhebben vanuit essentie. Mijn logo bevat deze slogan al. Elke logische volgende stap heeft zich jarenlang vanuit essentie ontvouwd. Zoals bedoeld…..De Hawaiiretreats gaan dit jaar weer plaatsvinden. Vanuit een dimensie zoals niet eerder gekend…

Lieve lezer,

Ik deel deze informatie met blijdschap en vanuit mijn diepste kwetsbaarheid met jou. Ik maak mijzelf nu volledig zichtbaar.

Uit respect voor mezelf, en uit dankbaarheid voor jou en de wereld waar mijn gaven ingezet worden.

I owe you!

With Love,

Jane Mahalini Haridat

www.janeharidat.com

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: